Makrillsmörgås med potatis och spenat
  • Tid 7 min

Makrillsmörgås med potatis och spenat

0 (0 betyg)

En fantastiskt god och enkel macka. Kan ätas som en enkel försommar lunch, mellanmål eller matig frukost.

  • Tillagningstid 7 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

1 st
  • 1 brödskiva, gärna nyckelhålsmärkt
  • 1 tsk smör eller margarin
  • 1 kokt och skivad potatis
  • 0.5 dl makrill i tomatsås
  • 0.5 dl bladspenat
  • 0.5 skivad röd lök
  • 3 oliver
  • 0.25 krm svartpeppar
  • 1 tsk citron, pressad saft
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Dela brödet och bred på smör på den ena delen. Lägg på potatis, makrill, spenat, rödllök och oliver. Peppra efter smak, presa över citronsaft och lägg den på den andra delen.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar