Ljummen höstsallad

Ljummen höstsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g skivade skogschampinjoner
  • 1.5 msk smör
  • 1 msk portvin
  • nymald peppar
  • 75 g babyspenat
  • 100 g förvällda haricots verts
  • salt
  • Lingondressing:
  • 250 g riven broccoli (använd bara topparna)
  • 1 dl lingon
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 dl rapsolja
  • 0.5 krm peppar
  • 0.5 krm salt
  • Topping:
  • 100 g hyvlad parmesan

Gör så här

  1. Stek skogschampinjonerna i smör. Smaksätt dem med portvin, salt och svartpeppar. Skölj spenaten och blanda med haricots verts.

Lingondressing

  1. Blanda alla ingredienser till lingondressingen och smaka av med salt och peppar.
  2. Servera skogschampinjonerna på salladsbädden med bitar av hyvlad parmesan toppad med den mustiga lingondressingen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Portabelloburgare med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Svampfyllt smördegspaket med ädelostsås och rufspotatisar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Vildsvinsfärsrulle med kantarellfyllning

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Öppen svampomelett

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Helstekt fläskfilé med höstsvamp och smålökar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ostomelett med kantareller

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Club sandwich med grillad portabello

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pizza med Karljohansvamp och valnötter

Betyg
Betyg
(30)
Ljummen höstsallad
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 300 g skivade skogschampinjoner
  • 1.5 msk smör
  • 1 msk portvin
  • nymald peppar
  • 75 g babyspenat
  • 100 g förvällda haricots verts
  • salt
  • Lingondressing:
  • 250 g riven broccoli (använd bara topparna)
  • 1 dl lingon
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 dl rapsolja
  • 0.5 krm peppar
  • 0.5 krm salt
  • Topping:
  • 100 g hyvlad parmesan

Ljummen höstsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek skogschampinjonerna i smör. Smaksätt dem med portvin, salt och svartpeppar. Skölj spenaten och blanda med haricots verts.

Lingondressing

  1. Blanda alla ingredienser till lingondressingen och smaka av med salt och peppar.
  2. Servera skogschampinjonerna på salladsbädden med bitar av hyvlad parmesan toppad med den mustiga lingondressingen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Portabelloburgare med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Svampfyllt smördegspaket med ädelostsås och rufspotatisar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Vildsvinsfärsrulle med kantarellfyllning

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Öppen svampomelett

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Helstekt fläskfilé med höstsvamp och smålökar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ostomelett med kantareller

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Club sandwich med grillad portabello

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pizza med Karljohansvamp och valnötter

Betyg
Betyg
(30)