För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Kycklingpiroger

Betyg (1-5):
3.43 (7 betyg)

Lättlagad pirog fylld med grillad kyckling.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:225º
10 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 pizzakit (deg och tomatsås)
  • 2 färdigstekta kycklingfiléer alt köttet från 0.5 grillad kyckling
  • 200 g inlagd grillad paprika på burk, i strimlor
  • 2 dl riven ost
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • Vitkålssallad:
  • 350 g finstrimlad vitkål, 1 liter
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.25 tsk salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Kavla ut pizzadegen något tunnare och dela i 10 bitar.
  3. Blanda kyckling och paprika med tomatsåsen. Fördela blandningen på degbitarna. Vik upp kanterna runt om.
  4. Toppa pirogerna med riven ost och svartpeppar, ringla över olivolja. Grädda mitt i ugnen ca 15 min.

Vitkålssallad

  1. Blanda alla ingredienser till vitkålsalladen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 pizzakit (deg och tomatsås)
  • 2 färdigstekta kycklingfiléer alt köttet från 0.5 grillad kyckling
  • 200 g inlagd grillad paprika på burk, i strimlor
  • 2 dl riven ost
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • Vitkålssallad:
  • 350 g finstrimlad vitkål, 1 liter
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.25 tsk salt

Kycklingpiroger

Betyg (1-5):
3.43 (7 betyg)

Lättlagad pirog fylld med grillad kyckling.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:225º
10 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Kavla ut pizzadegen något tunnare och dela i 10 bitar.
  3. Blanda kyckling och paprika med tomatsåsen. Fördela blandningen på degbitarna. Vik upp kanterna runt om.
  4. Toppa pirogerna med riven ost och svartpeppar, ringla över olivolja. Grädda mitt i ugnen ca 15 min.

Vitkålssallad

  1. Blanda alla ingredienser till vitkålsalladen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!