Kalkonsmörgås med äpple och skott

Kalkonsmörgås med äpple och skott

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

En god frukost- eller lunchmacka med en pepprig röra på Kesella.

Tillagningstid: 7 minuter
1 portion
  • 1 brödskiva, gärna nyckelhålsmärkt
  • 1 msk naturell Kesella
  • 1 tsk pepparrotsvisp, på tub
  • 1 tsk smör, eller margarin
  • 1 skiva rökt kalkonbröst
  • 0.5 litet skivat äpple
  • 0.5 dl alfalfagroddar eller solrosskott

Gör så här

  1. Blanda kesella med pepparrotsvisp. Bred smöret på brödet. Lägg på pastrami, kesellaröra, äpple. Toppa med grönt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kalkonsmörgås med äpple och skott
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 brödskiva, gärna nyckelhålsmärkt
  • 1 msk naturell Kesella
  • 1 tsk pepparrotsvisp, på tub
  • 1 tsk smör, eller margarin
  • 1 skiva rökt kalkonbröst
  • 0.5 litet skivat äpple
  • 0.5 dl alfalfagroddar eller solrosskott

Kalkonsmörgås med äpple och skott

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

En god frukost- eller lunchmacka med en pepprig röra på Kesella.

Tillagningstid: 7 minuter
1 portion

Gör så här

  1. Blanda kesella med pepparrotsvisp. Bred smöret på brödet. Lägg på pastrami, kesellaröra, äpple. Toppa med grönt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!