Kalkonsmörgås med äpple och skott
  • Tid 7 min

Kalkonsmörgås med äpple och skott

5 (1 betyg)

En god frukost- eller lunchmacka med en pepprig kesoröra.

  • Tillagningstid 7 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

1 portion
  • 1 brödskiva, gärna nyckelhålsmärkt
  • 1 msk naturell kesella
  • 1 tsk pepparrotsvisp, på tub
  • 1 tsk smör, eller margarin
  • 1 skiva rökt kalkonbröst
  • 0.5 litet skivat äpple
  • 0.5 dl alfalfagroddar eller solrosskott
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda kesella med pepparrotsvisp. Bred smöret på brödet. Lägg på pastrami, kesellaröra, äpple. Toppa med grönt.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar