Kabab koobideh

Betyg (1-5):
3.5 (6 betyg)

Iranska vitlöksdoftande lammfärsspett

Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 7 st
  • 500 g kött- eller lammfärs
  • 2 rivna lökar
  • 1 krossade vitlöksklyfta
  • 1 vispat ägg
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk gurkmeja
  • 2 msk olja

Gör så här

  1. Blanda färs, lök, vitlök, ägg, salt, peppar och gurkmeja. Låt stå 7-8 timmar i kylskåp.
  2. Forma färsen till avlånga bullar runt blötlagda grillpinnar. Pensla med olja och grilla tills färsen är genomstekt, cirka 5 minuter per sida. Eller lägg spetten på en plåt med bakplåtspapper och stek i mitten av ugnen cirka 10 minuter, vänd efter halva tiden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Änglamarks örtomelett

(9)
7 st
  • Ingredienser 7 st
  • 500 g kött- eller lammfärs
  • 2 rivna lökar
  • 1 krossade vitlöksklyfta
  • 1 vispat ägg
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk gurkmeja
  • 2 msk olja

Kabab koobideh

Betyg (1-5):
3.5 (6 betyg)

Iranska vitlöksdoftande lammfärsspett

Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda färs, lök, vitlök, ägg, salt, peppar och gurkmeja. Låt stå 7-8 timmar i kylskåp.
  2. Forma färsen till avlånga bullar runt blötlagda grillpinnar. Pensla med olja och grilla tills färsen är genomstekt, cirka 5 minuter per sida. Eller lägg spetten på en plåt med bakplåtspapper och stek i mitten av ugnen cirka 10 minuter, vänd efter halva tiden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Änglamarks örtomelett

(9)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies