Julskinksrulle med senapskräm

Julskinksrulle med senapskräm

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(105)

Tillagningstid: 50 minuter
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g tunna skivor julskinka
  • 200 g färskost
  • 3 msk sötstark senap
  • 1 dl hackad persilja

Gör så här

  1. Lägg ut en stor bit plastfolie. Lägg skinkskivorna omlott till en rektangel, ca 25x40 cm, på plasten.
  2. Blanda färskost, senap och persilja. Bred ut blandningen i ett jämnt lager på skinkskivorna. Rulla ihop skinkan från långsidan så tajt det går med hjälp av plastfolien.
  3. Lägg rullen i frysen ca 30 min. Ta bort plastfolien och skär 2 cm tjocka skivor med en vass kniv. Servera gärna på en bit kavring eller knäckebröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Louise Renström

2015-12-25

En höjdare på julbordet, och vilket bra recept om man har mycket skinka kvar.

Nadja

2015-11-17

WOW, en riktig höjdare!

Liknande recept

Spara recept

Chili- och limesill i nubbeglas

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Gratinerade vitlökschampinjoner

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Kolonifat med persiljepesto

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ägg- och sillbakelse

Betyg
Betyg
(43)
Julskinksrulle med senapskräm
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 300 g tunna skivor julskinka
  • 200 g färskost
  • 3 msk sötstark senap
  • 1 dl hackad persilja

Julskinksrulle med senapskräm

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(105)

Tillagningstid: 50 minuter
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ut en stor bit plastfolie. Lägg skinkskivorna omlott till en rektangel, ca 25x40 cm, på plasten.
  2. Blanda färskost, senap och persilja. Bred ut blandningen i ett jämnt lager på skinkskivorna. Rulla ihop skinkan från långsidan så tajt det går med hjälp av plastfolien.
  3. Lägg rullen i frysen ca 30 min. Ta bort plastfolien och skär 2 cm tjocka skivor med en vass kniv. Servera gärna på en bit kavring eller knäckebröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Louise Renström

2015-12-25

En höjdare på julbordet, och vilket bra recept om man har mycket skinka kvar.

Nadja

2015-11-17

WOW, en riktig höjdare!

Liknande recept

Spara recept

Chili- och limesill i nubbeglas

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Gratinerade vitlökschampinjoner

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Kolonifat med persiljepesto

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ägg- och sillbakelse

Betyg
Betyg
(43)