
Jordgubbsbruschetta
Betyg (1-5):
Recept av Mia Gahne och foto: Stefan Wettainen
Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 125 g färska jordgubbar
- 100 g mascarpone
- 1 lime, finrivet skal
- 3 msk smör
- 2 msk socker
- 1 tsk kanel
- 2 brioche hamburgerbröd eller släta vetebullar
- 1 msk flytande honung
- 1 msk florsocker
Gör så här
- Ansa jordgubbarna och skär dem i mindre bitar. Rör ihop mascarponen med limeskalet.
- Blanda smör, socker och kanel. Grilla bröden. Bred på kanelsmöret. Bred mascarpone på bullarna och fördela jordgubbarna ovanpå.
- Ringla över honung och pudra ev över florsocker. Servera direkt. Om du inte har grillen igång, bred smöret på bullarnas snittyta och stek dem i stekpanna med smöret nedåt.
Jordgubbsbruschetta
Betyg (1-5):
Recept av Mia Gahne och foto: Stefan Wettainen
Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Ansa jordgubbarna och skär dem i mindre bitar. Rör ihop mascarponen med limeskalet.
- Blanda smör, socker och kanel. Grilla bröden. Bred på kanelsmöret. Bred mascarpone på bullarna och fördela jordgubbarna ovanpå.
- Ringla över honung och pudra ev över florsocker. Servera direkt. Om du inte har grillen igång, bred smöret på bullarnas snittyta och stek dem i stekpanna med smöret nedåt.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!