Ingefärs- och myntate

Ingefärs- och myntate

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 liter vatten
  • 40 g skivad färsk ingefära
  • 1 citrongräs, delat på längden
  • 5 myntakvistar
  • 1 msk honung

Gör så här

  1. Koka upp vatten och häll i en värmetålig kanna. Lägg i ingefära, citrongräs, mynta och smaka av med honung. Låt dra i 5 min innan servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Amaranthgröt

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Hirsplättar

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kvarg med ingefära, frukt och honung

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Knäckebröd med rosmarin

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Nötnjutning

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kuvertbröd med fänkålsfrön

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Lingonmarmelad

Betyg
Betyg
(2)
Ingefärs- och myntate
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 1 liter vatten
  • 40 g skivad färsk ingefära
  • 1 citrongräs, delat på längden
  • 5 myntakvistar
  • 1 msk honung

Ingefärs- och myntate

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp vatten och häll i en värmetålig kanna. Lägg i ingefära, citrongräs, mynta och smaka av med honung. Låt dra i 5 min innan servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Amaranthgröt

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Hirsplättar

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kvarg med ingefära, frukt och honung

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Knäckebröd med rosmarin

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Nötnjutning

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kuvertbröd med fänkålsfrön

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Lingonmarmelad

Betyg
Betyg
(2)