Grillad ostmacka med tre sorters ost och pinjenötter
  • Tid 10 min

Grillad ostmacka med tre sorters ost och pinjenötter

2.75 (8 betyg)

Goda, matiga smörgåsar med färskost och färska kryddor.

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 stycken
  • 0.5 dl rostade pinjenötter
  • 0.5 dl naturell färskost
  • 8 skivor ljust surdegsbröd
  • 100 g riven lagrad cheddar
  • 100 g getost
  • 2 tsk finhackad timjan eller salvia
  • salt
  • svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Mixa pinjenötter med färskost och bre på fyra brödskivor.

  2. 2

    Blanda cheddar med getost till en smulig blandning. Fördela på färskosten. Strö över timjan. Salta och peppra efter smak.

  3. 3

    Lägg på resterande brödskivor och tryck till.

  4. 4

    Grilla i ett mackjärn eller stek i en stekpanna med lite olja tills mackorna är gyllenbruna och osten har smält

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar