Grillad ostmacka med tre sorters ost och pinjenötter

Grillad ostmacka med tre sorters ost och pinjenötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Goda, matiga smörgåsar med färskost och färska kryddor.

Tillagningstid: 10 minuter
4 stycken
  • 0.5 dl rostade pinjenötter
  • 0.5 dl naturell färskost
  • 8 skivor ljust surdegsbröd
  • 100 g riven lagrad cheddar
  • 100 g getost
  • 2 tsk finhackad timjan eller salvia
  • svartpeppar
  • salt

Gör så här

  1. Mixa pinjenötter med färskost och bre på fyra brödskivor.
  2. Blanda cheddar med getost till en smulig blandning. Fördela på färskosten. Strö över timjan. Salta och peppra efter smak.
  3. Lägg på resterande brödskivor och tryck till.
  4. Grilla i ett mackjärn eller stek i en stekpanna med lite olja tills mackorna är gyllenbruna och osten har smält

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Grillad ostmacka med tre sorters ost och pinjenötter
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 0.5 dl rostade pinjenötter
  • 0.5 dl naturell färskost
  • 8 skivor ljust surdegsbröd
  • 100 g riven lagrad cheddar
  • 100 g getost
  • 2 tsk finhackad timjan eller salvia
  • svartpeppar
  • salt

Grillad ostmacka med tre sorters ost och pinjenötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Goda, matiga smörgåsar med färskost och färska kryddor.

Tillagningstid: 10 minuter
4 stycken

Gör så här

  1. Mixa pinjenötter med färskost och bre på fyra brödskivor.
  2. Blanda cheddar med getost till en smulig blandning. Fördela på färskosten. Strö över timjan. Salta och peppra efter smak.
  3. Lägg på resterande brödskivor och tryck till.
  4. Grilla i ett mackjärn eller stek i en stekpanna med lite olja tills mackorna är gyllenbruna och osten har smält

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!