Gnocchipanna med salvia- och citronsmör

Gnocchipanna med salvia- och citronsmör

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

Här är det citronsmöret som gör rätten extra smaskig.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g potatisgnocchi
  • 1 gul lök, hackad
  • 250 g champinjoner, delade
  • 1 msk smör
  • 300 g blomkål, i mindre bitar
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 250 g frysta gröna sojabönor, tinade
  • 250 g körsbärstomater, delade
  • Salvia- och citronsmör:
  • 80 g smör
  • 1 msk hackad färsk salvia
  • 0.5 , finrivet skal citron
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • salt

Gör så här

  1. Mosa ihop alla ingredienser till kryddsmöret med en gaffel. Smaka av med salt.
  2. Koka gnocchin enligt anvisningen på förpackningen. Skölj av i kallt vatten.
  3. Bryn lök och champinjoneri smör i en het stekpanna. Lägg ner blomkålen och stek ytterligare några minuter. Lägg åt sidan.
  4. Stek gnocchin i samma panna till fin färg – använd gärna en teflonpanna. Droppa i lite olja om det behövs. Tillsätt vitlök. Stek någon minut till.
  5. Häll tillbaka svamp och blomkål. Tillsätt sojabönor och tomater. Rör om och smaka av med salt och peppar. Servera med kryddsmöret.

Servering

Låt alla klicka salvia- och citronsmör på sin egen tallrik!

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria

2020-12-28

Supergott och enkelt.

Liknande recept

Spara recept

Matvetesallad med rosmarin, äpple och fetaost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(137)
Spara recept

Wokad mangobiff i pitabröd

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Granatäppelsallad med grillad halloumi

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Matvetesallad med halloumi och granatäpple

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Jordgubbssallad med rosépeppar och grillad lax

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Quinoabollar med limeyoghurt i tortillawrap

Betyg
Betyg
(39)
Gnocchipanna med salvia- och citronsmör
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 600 g potatisgnocchi
  • 1 gul lök, hackad
  • 250 g champinjoner, delade
  • 1 msk smör
  • 300 g blomkål, i mindre bitar
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 250 g frysta gröna sojabönor, tinade
  • 250 g körsbärstomater, delade
  • Salvia- och citronsmör:
  • 80 g smör
  • 1 msk hackad färsk salvia
  • 0.5 , finrivet skal citron
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • salt

Gnocchipanna med salvia- och citronsmör

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

Här är det citronsmöret som gör rätten extra smaskig.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mosa ihop alla ingredienser till kryddsmöret med en gaffel. Smaka av med salt.
  2. Koka gnocchin enligt anvisningen på förpackningen. Skölj av i kallt vatten.
  3. Bryn lök och champinjoneri smör i en het stekpanna. Lägg ner blomkålen och stek ytterligare några minuter. Lägg åt sidan.
  4. Stek gnocchin i samma panna till fin färg – använd gärna en teflonpanna. Droppa i lite olja om det behövs. Tillsätt vitlök. Stek någon minut till.
  5. Häll tillbaka svamp och blomkål. Tillsätt sojabönor och tomater. Rör om och smaka av med salt och peppar. Servera med kryddsmöret.

Servering

Låt alla klicka salvia- och citronsmör på sin egen tallrik!

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria

2020-12-28

Supergott och enkelt.

Liknande recept

Spara recept

Matvetesallad med rosmarin, äpple och fetaost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(137)
Spara recept

Wokad mangobiff i pitabröd

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Granatäppelsallad med grillad halloumi

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Matvetesallad med halloumi och granatäpple

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Jordgubbssallad med rosépeppar och grillad lax

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Quinoabollar med limeyoghurt i tortillawrap

Betyg
Betyg
(39)