Engelsk muffins med bacon och ägg
Engelsk muffins med bacon och ägg
  • Tid 15 min

Engelsk muffins med bacon och ägg

2.8 (5 betyg)

Muffins med bacon och ägg passar perfekt till en härlig brunch.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

4 stycken
  • 150 g bacon
  • 4 ägg
  • 0.5 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 engelska muffins
  • 1 avokado
  • 80 g gruyèreost eller annan lagrad ost
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Stek baconet på hög värme 2–3 minuter. Låt rinna av på hushållspapper.

  2. 2

    Behåll fettet i pannan och stek äggen 2–3 minuter. Salta och peppra.

  3. 3

    Dela bröden på hälften och rosta dem i brödrosten. Dela avokadon i 4 delar och skär osten i skivor med en kniv.

  4. 4

    Lägg alla ingredienser på bottenskivan av brödet och lägg på locket.

Sätt ett betyg

2 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Katharina Lind

    Och var köper man brödet? Har bara sett det i USA.

  • Test

    Test