Crostini med rostbiff, pepparrotskräm och vattenkrasse

Crostini med rostbiff, pepparrotskräm och vattenkrasse

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Grillade brödbitar med aromatiska smaker som vägs upp av mild cremé fraiche.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
  • 160 g baguette i skivor (2 skivor per person)
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 dl lätt crème fraiche
  • 1 krm grovt mald svartpeppar
  • 1 msk riven pepparrot
  • 240 g rostbiff (2 skivor per person)
  • 1 dl vattenkrasse
  • 2 st stekt tunt skivad steklökar

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, pepparrot, salt och peppar. Pensla baguetteskivorna med olja och grilla dem i grillpanna eller i ugnen. Låt svalna. Lägg på krasse och pepparrotskräm. Toppa med en ihoprullad skiva rostbiff och lite stekt lök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Crostini med rostbiff, pepparrotskräm och vattenkrasse
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 160 g baguette i skivor (2 skivor per person)
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 dl lätt crème fraiche
  • 1 krm grovt mald svartpeppar
  • 1 msk riven pepparrot
  • 240 g rostbiff (2 skivor per person)
  • 1 dl vattenkrasse
  • 2 st stekt tunt skivad steklökar

Crostini med rostbiff, pepparrotskräm och vattenkrasse

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Grillade brödbitar med aromatiska smaker som vägs upp av mild cremé fraiche.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, pepparrot, salt och peppar. Pensla baguetteskivorna med olja och grilla dem i grillpanna eller i ugnen. Låt svalna. Lägg på krasse och pepparrotskräm. Toppa med en ihoprullad skiva rostbiff och lite stekt lök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!