
Crostini med rostbiff, pepparrotskräm och vattenkrasse
Betyg (1-5):
Grillade brödbitar med aromatiska smaker som vägs upp av mild cremé fraiche.
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
- 160 g baguette i skivor (2 skivor per person)
- 1 msk olivolja
- 0.5 dl lätt crème fraiche
- 1 krm grovt mald svartpeppar
- 1 msk riven pepparrot
- 240 g rostbiff (2 skivor per person)
- 1 dl vattenkrasse
- 2 st stekt tunt skivad steklökar
Gör så här
- Blanda crème fraiche, pepparrot, salt och peppar. Pensla baguetteskivorna med olja och grilla dem i grillpanna eller i ugnen. Låt svalna. Lägg på krasse och pepparrotskräm. Toppa med en ihoprullad skiva rostbiff och lite stekt lök.
Crostini med rostbiff, pepparrotskräm och vattenkrasse
Betyg (1-5):
Grillade brödbitar med aromatiska smaker som vägs upp av mild cremé fraiche.
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Gör så här
- Blanda crème fraiche, pepparrot, salt och peppar. Pensla baguetteskivorna med olja och grilla dem i grillpanna eller i ugnen. Låt svalna. Lägg på krasse och pepparrotskräm. Toppa med en ihoprullad skiva rostbiff och lite stekt lök.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!