Crostini med rostbiff, pepparrotskräm och vattenkrasse
  • Tid 20 min

Crostini med rostbiff, pepparrotskräm och vattenkrasse

3.8 (5 betyg)

Grillade brödbitar med aromatiska smaker som vägs upp av mild cremé fraiche.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 160 g baguette i skivor (2 skivor per person)
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 dl lätt crème fraiche
  • 1 krm salt
  • 1 krm grovt mald svartpeppar
  • 1 msk riven pepparrot
  • 240 g rostbiff (2 skivor per person)
  • 1 dl vattenkrasse
  • 2 st stekt tunt skivad steklökar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda crème fraiche, pepparrot, salt och peppar. Pensla baguetteskivorna med olja och grilla dem i grillpanna eller i ugnen. Låt svalna. Lägg på krasse och pepparrotskräm. Toppa med en ihoprullad skiva rostbiff och lite stekt lök.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar