Cajunkräftor

Betyg (1-5):
2.96 (26 betyg)

Smakrika kräftor blir extra goda serverade med kryddiga korvar.

Tillagningstid: 10 minuter + tid att tina
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 2 kg kokta avrunna kräftor
  • olja
  • 2 klyftade rödlökar
  • 500 g skivad chorizo eller annan kryddig korv
  • cajunkrydda
  • 2 citroner i klyftor eller skivor

Gör så här

  1. Tina eventuellt kräftorna. Hetta upp olja i muurikkan (eller stor stek- eller wokpanna). Tillsätt lök, korv, kryddmix och citroner. Fräs någon minut under omrörning. Vänd i kräf tor och krondill.
  2. Lyft muurikkan från värmen och servera direkt ur muurikkan eller lägg upp på serveringsfat.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Risbollar med räkor och limedipp

(20)

Kräftröra med dill och tabasco

(6)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Räkor med mango, chili och koriander

(57)

Så här öppnar och äter du ostron

(48)

Mjuka tortillabröd med räkor

(8)

Varm musselmacka

(2)

Äppel- och räksalsa i endiveblad

(1)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 kg kokta avrunna kräftor
  • olja
  • 2 klyftade rödlökar
  • 500 g skivad chorizo eller annan kryddig korv
  • cajunkrydda
  • 2 citroner i klyftor eller skivor

Cajunkräftor

Betyg (1-5):
2.96 (26 betyg)

Smakrika kräftor blir extra goda serverade med kryddiga korvar.

Tillagningstid: 10 minuter + tid att tina
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tina eventuellt kräftorna. Hetta upp olja i muurikkan (eller stor stek- eller wokpanna). Tillsätt lök, korv, kryddmix och citroner. Fräs någon minut under omrörning. Vänd i kräf tor och krondill.
  2. Lyft muurikkan från värmen och servera direkt ur muurikkan eller lägg upp på serveringsfat.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Risbollar med räkor och limedipp

(20)

Kräftröra med dill och tabasco

(6)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Räkor med mango, chili och koriander

(57)

Så här öppnar och äter du ostron

(48)

Mjuka tortillabröd med räkor

(8)

Varm musselmacka

(2)

Äppel- och räksalsa i endiveblad

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies