
Cajunkräftor
Betyg (1-5):
Smakrika kräftor blir extra goda serverade med kryddiga korvar.
Tillagningstid: 10 minuter + tid att tina
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- (6)
- 2 kg kokta avrunna kräftor
- olja
- 2 klyftade rödlökar
- 500 g skivad chorizo eller annan kryddig korv
- cajunkrydda
- 2 citroner i klyftor eller skivor
Gör så här
- Tina eventuellt kräftorna. Hetta upp olja i muurikkan (eller stor stek- eller wokpanna). Tillsätt lök, korv, kryddmix och citroner. Fräs någon minut under omrörning. Vänd i kräf tor och krondill.
- Lyft muurikkan från värmen och servera direkt ur muurikkan eller lägg upp på serveringsfat.
Liknande recept
Cajunkräftor
Betyg (1-5):
Smakrika kräftor blir extra goda serverade med kryddiga korvar.
Tillagningstid: 10 minuter + tid att tina
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Tina eventuellt kräftorna. Hetta upp olja i muurikkan (eller stor stek- eller wokpanna). Tillsätt lök, korv, kryddmix och citroner. Fräs någon minut under omrörning. Vänd i kräf tor och krondill.
- Lyft muurikkan från värmen och servera direkt ur muurikkan eller lägg upp på serveringsfat.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!