Blomsterkrassesallad med fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Sommarsallad med smak av Medelhavet och dekorerad med blomsterkrasse.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g kokta svarta bönor
  • 2 tunt strimlade zucchini
  • 2 tunt strimlade knipplökar
  • 6 klyftade tomater
  • 1 dl kapris cocktail
  • 1 kruka plockad mynta
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 20 blomsterkrasseblommor
  • 400 g fetaost

Gör så här

  1. Blanda bönor, zucchini, lök, tomater, kapris och mynta. Rör ihop olja och vinäger med salt och peppar och blanda med salladen. Dekorera med blomsterkrasseblommor och smula över fetaosten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillade filodegsknyten med fetaost

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Västerbottensostpaj med strömming

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Kantarellmacka med taleggioost

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Spenatsallad med körsbär och rostade mandlar

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rödbetsfrittata

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad grilloumimacka

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Mozzarellasallad med jordgubbar och basilika

Betyg
Betyg
(56)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 200 g kokta svarta bönor
  • 2 tunt strimlade zucchini
  • 2 tunt strimlade knipplökar
  • 6 klyftade tomater
  • 1 dl kapris cocktail
  • 1 kruka plockad mynta
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 20 blomsterkrasseblommor
  • 400 g fetaost

Blomsterkrassesallad med fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Sommarsallad med smak av Medelhavet och dekorerad med blomsterkrasse.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda bönor, zucchini, lök, tomater, kapris och mynta. Rör ihop olja och vinäger med salt och peppar och blanda med salladen. Dekorera med blomsterkrasseblommor och smula över fetaosten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillade filodegsknyten med fetaost

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Västerbottensostpaj med strömming

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Kantarellmacka med taleggioost

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Spenatsallad med körsbär och rostade mandlar

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rödbetsfrittata

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad grilloumimacka

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Mozzarellasallad med jordgubbar och basilika

Betyg
Betyg
(56)