För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bakpotatis med currykräftor

Betyg (1-5):
4 (4 betyg)

Bakpotatis med härlig röra med kräftstjärtar, äpple och sweet chili.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 bakpotatisar
  • Currykräftröra:
  • 340 g kräftstjärtar
  • 150 g tärnat äpple
  • 30 g salladslök
  • 250 g kvarg 1%
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk curry
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • 300 g isbergssallad
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Tillaga bakpotatisarna i mikron på medelhög värme, 600 w, ca 20 min (eller enligt anvisning på din mikro).

Currykräftröra

  1. Blanda ihop alla ingredienserna till kräftröran.

Till servering

  1. Skär ett kryss i potatisarna och fyll med kräftröra. Ringla olja över salladen och dra några varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2014-04-17

Gott! Kryddade på lite extra och tog lite italiensk salladskrydda och balsamvinäger istället över salladen. Toppenbra!

12 st
  • Ingredienser (12)
  • 4 bakpotatisar
  • Currykräftröra:
  • 340 g kräftstjärtar
  • 150 g tärnat äpple
  • 30 g salladslök
  • 250 g kvarg 1%
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk curry
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • 300 g isbergssallad
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar

Bakpotatis med currykräftor

Betyg (1-5):
4 (4 betyg)

Bakpotatis med härlig röra med kräftstjärtar, äpple och sweet chili.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tillaga bakpotatisarna i mikron på medelhög värme, 600 w, ca 20 min (eller enligt anvisning på din mikro).

Currykräftröra

  1. Blanda ihop alla ingredienserna till kräftröran.

Till servering

  1. Skär ett kryss i potatisarna och fyll med kräftröra. Ringla olja över salladen och dra några varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2014-04-17

Gott! Kryddade på lite extra och tog lite italiensk salladskrydda och balsamvinäger istället över salladen. Toppenbra!