Baguette med rostbiff, curryremoulad och rostad lök

Baguette med rostbiff, curryremoulad och rostad lök

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 minibaguetter eller liknande
  • 4 salladsblad
  • 50 g ärtskott
  • 160 g rostbiff i tunna skivor
  • 1.5 dl rostad lök
  • 8 körsbärstomater, skivade
  • Remouladröra
  • 2 dl pickles
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk curry
  • salt

Gör så här

  1. Finhacka pickles och blanda med övriga ingredienser till såsen. Smaka av med salt.
  2. Snitta baguetten och lägg i salladsblad, ärtskott och rostbiff. Skeda på röran, strö över den rostade löken och stick in några tomatskivor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Baguette med rostbiff, curryremoulad och rostad lök
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 4 minibaguetter eller liknande
  • 4 salladsblad
  • 50 g ärtskott
  • 160 g rostbiff i tunna skivor
  • 1.5 dl rostad lök
  • 8 körsbärstomater, skivade
  • Remouladröra
  • 2 dl pickles
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk curry
  • salt

Baguette med rostbiff, curryremoulad och rostad lök

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Finhacka pickles och blanda med övriga ingredienser till såsen. Smaka av med salt.
  2. Snitta baguetten och lägg i salladsblad, ärtskott och rostbiff. Skeda på röran, strö över den rostade löken och stick in några tomatskivor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!