Våra format

Coop vill erbjuda dig en butiksupplevelse i världsklass! Det ska vara enkelt och inspirerande att handla hos oss. Stora Coop och Coop är våra två fysiska butiksformat, på coop.se kan du göra dina inköp online.

Stora Coop

På Stora Coop handlar våra kunder till riktigt bra pris, med den goda maten i centrum. Stora Coop har också massor av varor anpassade efter säsong, till exempel sommaren och julen, till hemmet, barnen och familjen.

Coop

I Coop-butikerna är det enkelt att handla allt som behövs till veckans matlagning, till bra pris. Här finns fräscha råvaror och goda tillbehör, förbrukningsvaror och matinspiration som gör vardagen godare och enklare.

Coop.se

På coop.se och i appen finns ett stort utbud av varor, allt från färskvaror och delikatesser till leksaker och receptfria läkemedel. Här kan kunden också skapa sin egen matkasse med hjälp av köpklara recept eller välja någon av våra färdiga matkassar. Vi har branschens billigaste online-matkasse och kan leverera till cirka 70% av Sveriges befolkning.

Till vår näthandel

X:-tra 

X:-tra är en del av Coop. Här finns allt du behöver i vardagen men även till helgens mys och middagar. Från frukostfil och köttbullar till barnmat och blöjor, frukt och snacks, kött, fisk och mycket mer. Alltid till schyssta priser. Nära dig. Dessutom med nya schyssta erbjudanden varje vecka. Läs mer på x-tra.se