Välkommen till Coop Teg, Joel

Vår nye butikschef på Coop Teg heter Joel Lindegren. Han väljer gärna en kaffetår utomhus och något fräscht på tallriken.

Välkommen Joel! Hur skulle du beskriva Coop Teg?

- Butiken har nyligt genomgått en total renovering och fått sig ett rejält lyft. Vare sig det är en snabb lunch, god middag eller snacks till fredagsmyset som ska inhandlas är butiken helt klart värd att besöka!

Vad är det bästa med att jobba i butik?

- Det som lockar mig med att arbeta i butik är främst kontakten med kunderna och att försöka tillhandahålla det som de efterfrågar och göra dem nöjda. För att lyckas med det måste vi följa med i trenderna, utvecklingen och ständigt förnya oss.

Vad rekommenderar du för vardags- och festrätt?

- Till vardags gillar jag, som många, lättlagade fräscha rätter som går förhållandevis snabbt att tillaga. En personlig favorit är kyckling och grönsaker i ugn. Snabbt, enkelt och gott. Till fest startar jag gärna grillen. Men annars kan jag rekommendera vårrullar i rispapper. Ett gott och socialt alternativ som smakar minst lika gott vegetariskt!

Var trivs du bäst på fritiden?

- På fritiden trivs jag bäst utomhus i naturen. Antingen vandrandes i fjällen, i skidspåret eller bara ta en tur med hunden ut till en närbelägen sjö och koka kaffe över brasan!

Varmt välkommen till det gröna laget Joel, hoppas du ska trivas hos oss!