Stora Coop Örnsköldsvik hälsar Apoteket AB välkommen som ny granne

Handelsplatsen kring Stora Coop Örnsköldsvik växer när nu Apoteket AB öppnar för kunder. Apoteket AB som tecknat ett mångårigt hyreskontrakt med Coop Nord inryms i samma fastighet som Stora Coop Örnsköldsvik.

 Pressmeddelande 29 mars 2022

– Vi är glada över etableringen av Apoteket AB och att samarbeta med ytterligare en så stark aktör. Etablering av Apoteket AB skapar tillsammans med Systembolaget AB och Stora Coop Örnsköldsvik ett stort mervärde för våra medlemmar och kunder, berättar Coop Nords fastighetschef Lars Carlstedt.

För att anpassas fastigheten till Apoteket AB verksamhet kommer en byggnation av ny lokal i anslutning till Stora Coop Örnsköldsvik påbörjas till sommaren med målsättningen att lokalen ska stå klar till årsskiftet.

– Med ett utmärkt läge ger vi boende i Ö-vik ännu bättre service när vi öppnar vårt nya apotek. Det blir nytt och fräscht i direkt anslutning till Stora Coop vilket känns som ett otroligt bra komplement till vårt befintliga apotek nere i city. Extra roligt också att vi från start kopplar på e-handel och möjlighet att hämta sin färdigpackade beställning, smidigt och enkelt, säger Ida Bertilsson, regionchef på Apoteket.

För mer information kontakta:

Rebecca Göransson, kommunikatör Coop Nord tel. 072-085 51 11, rebecca.goransson@coopnord.se

Elin Jarl, chef extern kommunikation Apoteket, tel. 010-447 52 00, elin.jarl@apoteket.se

Bild:Mana Projektbyrå