Stora Coop Härnösand välkomnar MAX Burgers till handelsplatsen

Efter en ombyggnation av Stora Coop Härnösand öppnade MAX Burgers den 16 december i samma fastighet. Coop Nord har tillsammans med MAX Burgers tecknat ett mångårigt kontrakt. De nya ändamålsenliga lokalerna har anpassats speciellt för den växande handelsplatsen med bland annat en drive-in och en uteservering.


– Vi är glada över att MAX Burgers blir vår hyresgäst. Tillsammans med Apoteket AB som även de är nyinflyttade kommer handelsplatsen att vara en mer komplett handelsplats för medlemmar och kunder, säger Lars Carlstedt, fastighetschef Coop Nord.Läget intill E4:an skapar ett naturligt kundflöde till handelsplatsen. Vår ambition är att det ska vara enkelt och lockande att komma till handelsplatsen.


I likhet med Coop jobbar MAX Burgers med gröna alternativ och hållbarhet.


– Klimatfrågan är en av vår tids största utmaningar och därför är det viktigt att fler företag jobbar för långsiktiga lösningar. För oss på MAX har det exempelvis inneburit att vi ställt om till klimatpositiv verksamhet och jag vet att Coop bland annat har helt Krav-märkta butiker. Till slutet av 2022 siktar vi dessutom på att varje såld burgare ska vara annat än rött kött. Därför känns det extra kul att öppna i Coops lokaler i Härnösand så att vi kan erbjuda boende och genomresande riktigt goda gröna burgare, säger Rickard Holm, Sverigechef på MAX.