Stora Coop Ersboda bäst i Sverige på Frukt & Grönt

Stora Coop Ersboda vann det prestigefyllda priset som Årets Frukt & Gröntavdelning 2019 på Dagligvarugalan som hölls den 19 september. ”Kraftfulla torgexponeringar, fokus på brett och djupt sortiment och eminenta färgspel möter kunden med impact.”, var juryns motivering.

 

—   Det känns helt fantastiskt att vi vann! Det är jätteroligt att vi blir uppmärksammade för det arbete vi gör, berättar Faouzi Makso, Stormarknadschef på Stora Coop Ersboda. Det är en fantastisk personal vi har på Frukt & Grönt som har gjort den här vinsten möjlig. Frukt & Grönt är hjärtat av butiken, det ska vara som konst för kunden!

Dagligvarugalan hölls på Stockholms stadshus och arrangeras av branschtidningen Fri Köpenskap. Galan föranleddes av flera månaders juryarbete där finalister så småningom utsågs i 20 kategorier. Jurygrupperna består av namnkunniga personer med anknytning till dagligvaruhandeln.

—   Vinsten är ett kvitto på det hårda arbete som personalen lagt ner på Frukt & Grönt, och de kommer fortsätta att göra ett kanonjobb!, avslutar Faouzi Makso.

Juryns motivering:

Vinnare i årets Frukt och Grönt har ett team som verkligen bestämt sig. Man har gett avdelningen hög status i den vardagliga driften och är navet i butiken. Kraftfulla torgexponeringar, fokus på brett och djupt sortiment och eminenta färgspel möter kunden med impact. 

 

De övriga finalisterna i kategorin Årets Frukt & Gröntavdelning 2019 var Hemköp, Hornstull, Stockholm och Ica Supermarket Fäladstorget, Lund.

Ytterligare information:


Rebecca Göransson, kommunikatör 072-085 51 11, Rebecca.Goransson@coopnord.se
Foto: Dagligvarugalan
Pressmeddelandet publicerades 20190920

 

Fakta om Coop Nord

Coop Nord är en detaljhandelsdrivande konsumentförening som består av 80 butiker och stormarknader i Västerbottens, Västernorrlands och Jämtlands län. Coop Nord ägs av 291 000 medlemmar.