Coop City Östersund välkomnar Simon

Idag börjar Simon Kristoffersson som ny butikschef på Coop City Östersund. Simon kommer närmast från Coop Frösön där han varit vice butikschef.

- Berätta om dig själv!

- Jag heter Simon Kristoffersson, 25 år och bor tillsammans med min sambo några stenkast ifrån min gamla arbetsplats Coop Frösön. Jag kom till Coop år 2011 och har sedan dess arbetat inom olika avdelningar med vice-rollen som senast på Frösön. Under min fritid hittar ni mig ute på sjön och fiskar, oavsett väder eller årstid.

- Varför trivs du med att arbeta i handeln?

- Ingen dag är den andra lik och det händer väldigt mycket i vår branch. Jag är en glad och social person som tycker om att träffa människor. Att sälja blir så mycket enklare med ett leende på läpparna.

- Vilket är ditt bästa middagstips till en vanlig tisdag?

- Alla som känner mig vet hur tokig jag är i en vanlig korvstroganoff. Det är en snabb och enkel maträtt som går att variera i mångt och mycket. På senare tid har vi ofta även bytt ut korven mot halloumi och morötter - testa det!

- och när det är riktig fest?

- Ofta kan det vara små detaljer som gör det. Servera maten lite finare. Lägg till en god sås. Ta något gott att dricka till, så behöver det inte vara så avancerat.

Varmt välkommen till din nya butik Simon, hoppas du ska trivas lika bra i city som på ön!