Premiär för Coop Online i Örnsköldsvik

Coopkunder i Örnsköldsvik får en ny butik som är öppen dygnet runt och alltid nära till hands. Måndag 24 september kommer Ö-viksborna att kunna handla mat online från coop.se. Varorna levereras hem till dörren. Snabbt, enkelt och smidigt.

2018-09-21


Nu har turen kommit till Örnsköldsvik att få matleveranser från Coop hemlevererade till dörren. Kunderna väljer mellan tusentals varor och beställer online via coop.se för samma pris som i butik. Varorna körs ut under måndag-fredag, den tid som kunden bokat. Redan nu rullar Coops e-handelsbil i Ö-viksområdet, ett test inför skarp start ut mot kund nästa vecka.

- Vi vill erbjuda en lösning som underlättar vardagen. Det känns kul att våra kunder i Örnsköldsvik äntligen får den förmånen, säger Joakim Fors, chef Affärsutveckling, Coop Nord.

Kunderna inom Örnsköldsviks stad kommer kunna nyttja tjänsten. Fraktkostnaden är 99 kr för privatpersoner. I onlinebutiken kan kunderna välja fritt mellan varor och erbjudanden. Men den som vill ha inspiration kan med Smartkassen förvandla recept till en del av inköpslistan med ett knapptryck.

- Att kunna handla via e-handel ligger i tiden och är efterfrågat av kunderna. Vi tror att det här är ett bra komplement till våra fysiska butiker i Örnsköldsvik, säger Joakim Fors.

Mer information: Joakim Fors, chef Affärsutveckling, tel 072-147 88 80, joakim.fors@coopnord.se


Fakta om Coop Nord
Coop Nord är en detaljhandelsdrivande konsumentförening som består av 77 butiker och stormarknader i Västerbottens, Västernorrlands och Jämtlands län. Coop Nord ägs av 288 000 medlemmar.