Ny butikschef inviger Coop Bredbyn

Sara Olsson är ny butikschef i Bredbyn och har stöttat butiken under vinterns stora ombyggnad. Idag inviger barn från orten butiken, med grön profil och nytt namn – Coop Bredbyn.

- Det blev en rivstart på den nya butiken med ombyggnaden som startade i januari. Vi har verkligen lärt känna varandra i arbetslaget och fått hitta lösningar tillsammans. Det har varit bra teambuilding, menar Sara Olsson, butikschef Coop Bredbyn.

Sara kommer närmast från Coop Mellansel och har lång erfarenhet inom detaljhandeln. Hennes stora intressen är inredning, matlagning och bakning, och hon vill gärna dela med sig av tips till kunderna.

Coop Bredbyn har byggts om under tre månader. Resultatet är en rejäl uppfräschning, med nytt entréparti, mejeriavdelning och ny utrustning. Under invigningsdagen blir det tårta, smakprover och present till de första betalande kunderna.

- Butiken känns modern och fräsch. Både medarbetare och kunder har varit förväntansfulla och positiva, det ska bli härligt att fira tillsammans med dem nu när allt är klart, säger Sara. Alla är välkomna!

Coop Nord har investerat drygt 4 miljoner i butiken. Vd Thomas Johansson fanns på plats för att välkomna medlemmarna till deras nya gröna butik. Det blev extra spännande kundsläpp med hela entrén fylld med barn från ortens förskola.

- Vi återinvesterar i Norrland, säger Thomas Johansson. Vi tror på närbutiken som ett hållbart och bekvämt alternativ för en enkel vardag. Det finns gott om barn i Bredbyn och nu har vi en butik som är rustad för dem när de ska handla i framtiden.