Invigning av Coop Byske - sommarbutik i ny grön stil

Idag inviger Coop Byske efter en stor ombyggnad. Inför sommarens turistsäsong är butiken omställd till en fräsch grön butik med snabba måltidslösningar för lata dagar på stranden.

- Butiken blev ljus och rymlig, den känns större fastän ytan är densamma, säger Monica Westerlund, butikschef . Kunderna har kunnat följa ombyggnaden på Facebook och vi har fått många positiva kommentarer.

I butiken finns nu en salladsbar för självplock. Frukt- och grönt tar mer plats och butiken utökar sitt utbud av butiksbakat bröd och grillat sortiment. All inredning är ny med energisnåla kylar och LED-belysning.

-I Byske har vi naturen runt knuten med sommarturism och sportfiske, berättar Monica. Vår största säsong är sommaren då framför allt norska turister besöker Byske och campingen. Nu laddar vi för att möta dem med en matglad butik!

I samband med ombyggnaden byter butiken namn till Coop Byske.

- Skillnaden är mer än bara namnet”, säger Thomas Johansson, vd Coop Nord. Vårt löfte till medlemmarna – Prisvärd, hållbar matglädje, ska synas tydligt genom våra butiker. Vi ser fram mot att välkomna Byskeborna till deras nya butik!

Ytterligare information:

Elin Bäckman, kommunikationschef Coop Nord, 070-389 01 72, elin.backman@coopnord.se