Butikschef Helena skapar harmoni i Nacksta

Helena Nilsson är ny butikschef på Coop Extra Nacksta i Sundsvall. Helena har arbetat på butiken sedan start och har erfarenhet från flera andra butiker i Sundsvall.

Vad är Coop Extra Nackstas specialitet?

- Vi kan kött. Vi styckar själva och specialiteten är lokalproducerat, med Selångergrisen och nöt från Västernorrlandsgården. Det är många kunder som reser till oss för att få köpa butiksstyckat, lokalt kött. I övrigt har vi det mesta till fest och vardag.

Vad tycker du kännetecknar Nacksta som område?

- Det är en skön känsla i området, med härliga människor med olika bakgrund. Alla är trevliga. Det är ett kanonställe! Jag känner mig hemma när jag kommer till Nacksta.

Hur vill du beskriva dig själv som ledare?

- Jag försöker att vara rak och tydlig. Jag tycker att det är väldigt viktigt att alla känner att de bidrar. Jag har hållit på med lagidrott och jag vet att alla funktioner är viktiga för ett bra resultat. Jag tycker att det är viktigt att vi är rädda om varandra och ställer upp för varandra.

Vad gör du helst när du inte arbetar?

- Jag sjunger i gospelkör. Det är lite likt Coop – många tillsammans, olika bakgrunder och stämmor men en skön harmoni när allt fungerar.

Varmt välkommen i din nya roll, Helena!