Handla online hos Coop Nord

En viktig fråga för våra kunder handlar om att hinna med. I vårt arbete med Norrländsk tid har vi sett att vi norrlänningar har ett annat tempo än i storstadsbor och att vi värderar vår tid högt. För att Coop ska kunna vara bäst för dig fokuserar vi på att hitta smidiga och enkla lösningar som hjälper dig och gör att du kan använda din tid till det du helst vill. Ett exempel är vår onlinetjänst där du köper dina varor via coop.se. Och kanske har du redan testat att handla dina livsmedel i vår online-butik.

Just nu erbjuder vi handel online och möjligheten att hämta dina varor i 56 av våra butiker. På större orter har vi även hemleverans. Bara i år har vi utökat med 16 nya butiker där du kan hämta din matkasse och fler kommer.  

Varför berättar vi då om online? Det är en lösning som allt fler kunder efterfrågar och uppskattar. Kunder värnar sin tid, sin Norrländska tid och uppskattar den snabba lösningen att sitta hemma och köpa det man behöver. Som alla andra moderna handelsföretag är online en viktig del i vår verksamhet.  

Hur är det då att handla online i Coop Nord?  
Framför allt vill vi att det ska vara en prisvärd upplevelse, därför har vi samma ordinarie pris online som vi har i butik. Men vi ser också att våra kunder uppskattar enkelhet och smidiga lösningar. Därför arbetar vi ständigt med utveckling för att göra vår onlinetjänst så modern och enkel som möjligt. Bland annat har vi ingen gräns för hur mycket du behöver handla när du hämtar dina varor hos oss, handla så mycket eller lite du vill och dessutom är det ingen plock- eller leveransavgift om du passar på att storhandla för över 2000:- . En annan mycket uppskattad lösning på våra största orter är våra expressleveranser där du som kund kan lägga din order förmiddagen och hämta den inom några timmar.  

En speciell tjänst som vi är extra stolta över är vår unika lösning i Stöcke utanför Umeå där kunder kan hämta sina varor hos en extern partner på ortens aktivitetshus. En tjänst som blivit mycket uppskattad. Det är ett bra exempel på hur vi hittar nya vägar för att ge våra kunder det bästa. 

Kika in på coop.se och se hur det funkar hos dig!