Välkommen tillbaka, Frida!

Vår nya butikschef på Coop Grisbacka heter Frida Lindström och är ett bekant ansikte för många, efter flera år på olika Coop-butiker i Umeå. Varmt välkommen tillbaka!

2018-04-11

Frida, så roligt att se dig igen! Vilka butiker har du jobbat på i stan?

- Jag började på City, sen har jag varit på Stora Coop och Teg kortare perioder. Mitt senaste Coop-jobb var som matinspiratör och biträdande butikschef på Coop Ålidhem.

Vad ägnade du dig åt efter det?

- Jag har arbetat på en fiskbutik i centrum med lunchrestaurang som jag var med och startade upp. Det var fantastiskt roligt och lärorikt. Gemenskapen med övriga butiker och restaurangen var fantastisk, med många roliga aktiviteter som Smaka på Väven.

Och nu är du tillbaka hos oss! Vad vet du om Grisbacka?

- Inte mycket, det är en ny stadsdel för mig. Men butiken har många besökare, både stammisar och från de nybyggda husen på området. Det händer mycket i området!

Varför ska man besöka Coop Grisbacka?

- Det går snabbt och lätt att handla hos oss och medarbetarna känner kunderna väl och vet vad de vill ha. Det är enkelt att fråga eller tycka till hos oss.

Vad gör du en helg?

-Då åker jag gärna ut i stugan vid Täftefjärden. Just nu är jag båtlös så det blir väl att paddla kanot i sommar kanske?

Och vad ligger på tallriken i stugan?

-Nyrökta räkor från en lokal leverantör. Det är det bästa som finns!

Vi ses i butiken!