Elias Persson är ny butikschef i Nordmaling

Vår nye butikschef på Coop i Nordmaling heter Elias Persson och kommer närmast från Coop Röbäck. Han ser fram mot att få lära känna Nordmalingsborna och laddar för grillsäsongen.

2018-04-05

Elias bor i Röbäck och har arbetat på ortens butik i 10 år. Den förvärvades av Coop Nord 2017 och då blev Elias butikschef.

 - Det känns spännande och utvecklande att bli butikschef på en större butik. Jag har haft många fina år i Röbäck och vill passa på att tacka kunder och medarbetare, säger Elias.

 Coop Nordmaling nyinvigdes i februari efter en omfattande ombyggnad. Nu lagas färdiga luncher i butiken och speciellt husmanskosten är populär.

 -Vi har ett kanongäng i butiken som verkligen sprider matglädje omkring sig berättar Elias.

 På den egna tallriken är vardagsmaten just nu av det nyttigare slaget, med proteinpannkakor. Anledningen är romantisk.

 -Det blir bröllop i augusti och då vill jag vara i form. Men just proteinpannkaka är överraskande gott, nästan godare än vanliga, säger Elias.

Nu laddar butikerna för en av de mest uppskattade matsäsongerna, vårens och sommarens grillfester. Elias tipsar om sin bästa grillvara.

-Jag tycker att kycklinglårfiléer är en underskattad produkt, bättre på grillen än bröstfiléer. Jag testade en marinad med Ajvar Relish förra helgen och det kan jag verkligen rekommendera.

Se gärna: www.coopnord.se

Ytterligare information:

Elin Bäckman, kommunikationschef Coop Nord, Tel 070-389 01 72, elin.backman@coopnord.se