Det våras för Coop Lövånger

I sommar kommer Lövånger blomstra lite extra. Nya fräscha Coop Lövånger står klar för sommargäster och kunder och invigs idag 7 juni. En totalrenoverad och större butik fylld med nyheter.

- Det känns jättekul att Coop Nord investerar i bygden och att vi får ge kunderna den här uppfräschningen, de har väntat många år på en ny butik, säger Carina Wikström butikschef i Lövånger.

Coop Lövånger har förvandlats och de kunder som kommer tillbaka till sommarstugorna kommer inte känna igen sig. Butiken har tagit över lokalen intill och gjort en totalrenovering med nytt från golv till tak. Coop Nära blir nu Coop vilket innebär nytt utseende och flera spännande nyheter i butiken.

- Vi har fräschat upp vår färskvarudel med en ny och större frukt- och gröntavdelning. Vi kommer även kunna erbjuda våra kunder butiksgrillat och butiksbakat bröd. Vi har inte haft grillad kyckling på länge så det har kunderna verkligen längtat efter, säger Carina Wikström.

Lövångersborna och alla sommargäster kommer att få en riktigt fin butik lagom till semestern. Ett stort tack till kunderna som varit tålmodiga och positiva under renoveringen!