Coop öppnar ny butik i Ullånger

Efter några intensiva veckor av omställning av butiken öppnar Coop Ullånger torsdag den 13 december klockan 09.00

Coop Nord köpte butiken av konkursboet efter Ica i november, och förändringen av butiken har gått fort.

— Det här kommer att bli fantastiskt bra! Många blivande Coopkunder har varit nyfikna, det enda man hör pratas om är när Coop ska öppnas här i Ullånger, berättar Mats Larsson, butikschef Coop Ullånger. Jag tror och hoppas att kunderna kommer att känna en 100 procentig wow-upplevelse när de kommer in i butiken.

För att kunderna inte ska behöva åka långt för att handla sin mat har en snabb öppning av butiken varit en prioritet.  Nu är allt på plats och personalen redo att möta kunderna inför julhandeln.

 — Vi återinvesterar i hela vårt område, och vill nå ut till nya medlemmar och befinna oss där kunderna finns, säger Thomas Johansson, vd Coop Nord. Vi hoppas att kunderna kommer trivas i sin nya butik. Vi har i stort samma sortiment som tidigare, det vi har tillfört är vårt prisbelönta ekologiska sortiment från Änglamark.

Datum och tid: Torsdag 13 december klockan 09.00

Plats: Sundbrogatan 22, 870 32 Ullånger

Sociala medier: www.facebook.com/coopullanger

Ytterligare information och pressbilder från invigningen: Rebecca Göransson, kommunikatör Coop Nord, 072-0855111 rebecca.goransson@coopnord.se

Kontakt: Henrik Skyttberg, försäljningschef Coop Nord, 070-266 32 47

Fakta om Coop Nord

Coop Nord är en detaljhandelsdrivande konsumentförening som består av 80 butiker och stormarknader i Västerbottens, Västernorrlands och Jämtlands län. Coop Nord ägs av 288 000 medlemmar.

www.coopnord.se

Under de senaste två åren har Coop Nord öppnat sex nya butiker: Coop Röbäck, Coop Mariehem, Coop Ånäset, Coop Tullporten, Coop Brunne och Coop Granlo. Coop Nord har även startat Coop Online i Umeå, Sundsvall och Örnsköldsvik. I närtid öppnar de även en helt ny Stora Coop butik i Umeå.