Coop får Apoteket som ny granne i Robertsfors

Apoteket AB flyttar in i handelsplatsen vid Coop i Robertsfors. Kontraktet är tecknat med Coop Nord och tillträde planeras till mitten av 2023.

Apoteket AB tar över den lokal som tidigare hyrdes av Swedbank. I fastigheten finns förutom Coop Robertsfors även Systembolaget AB.

– Vi är glada över att få välkomna en så stark aktör som Apoteket som ny granne i Robertsfors. Etablering av Apoteket tillsammans med Systembolaget och Coop Robertsfors skapar ett stort mervärde för våra medlemmar och kunder, säger Coop Nords fastighetschef Lars Carlstedt.

Arbetet med att bygga om den tidigare banklokalen är planerat att dra igång i februari och målet är att den ska stå färdig till sommaren 2023. Coop Nord investerar omkring tre miljoner kronor i anpassningen för Apotekets verksamhet.

– Flytten av vårt apotek i Robertsfors ger oss ett utmärkt nytt läge och en möjlighet att erbjuda ännu bättre service till våra kunder. Det blir nytt och fräscht i direkt anslutning till både Coop och Systembolaget, med bra tillgång till parkeringsplats, konstaterar Fredrik Berglund, Regionchef Norra Norrland på Apoteket AB.

 

För mer information kontakta:

Stefan Eriksson, Medlems- och kommunikationschef, Coop Nord

Telefon: 090 – 10 41 62

Mejl: stefan.eriksson@coopnord.se

 

 

[PRESSKONTAKT APOTEKET AB]