Coop Nord inviger Coop City Örnsköldsvik

Coop Nord har investerat närmare 10 Mkr i den nya citybutiken som har färdigställts under sommaren och som nu står redo för invigning den 19:e augusti. Coop City Örnsköldsvik är en del av Galleria Magasinet Örnsköldsvik och har en totalyta på 1 700 kvm med en säljyta på 1 000 kvm i markplan. Citybutiken som beräknas omsätta 35 - 40 Mkr har rekryterat ett 15-tal nya medarbetare.– Färdigställandet av butiken har gått snabbt. Vi är glada att hälsa våra medlemmar och kunder välkomna till en citybutik med stark färskvaruprofil och måltidslösningar. Vår förhoppning är att etableringen Coop City Örnsköldsvik verkar för att bibehålla en levande stadskärna, säger Henrik Skyttberg, vd för Coop Nord.

Coop City Örnsköldsvik kommer att kunna erbjuda medlemmar och kunder det där lilla extra i form av manuell delidisk med ost, chark och färsk fisk. Utöver detta finns ett stort färskvarufokus med lunchbuffé, kylda matlådor, mackor, salladsbar och bistro.

– Att öppna butik mitt i sommaren och i semestertider är hektiskt men otroligt roligt, berättar Maria Nilsson, butikschef Coop City Örnsköldsvik. Vi ser så mycket fram emot att få slå upp portarna och presentera vår fräscha och fina citybutik. Vi har en fantastisk personalgrupp som står redo att få hälsa våra medlemmar och kunder välkomna till Coop City Örnsköldsvik!


Coop City Örnsköldsvik invigs torsdagen 19:e augusti.
Ytterligare information: Rebecca Göransson, kommunikatör Coop Nord, 072 085 51 11
Sociala medier: https://www.facebook.com/coopcityornskoldsvik samt på instagram @coop_city_ornskoldsvik