Coop City Örnsköldsvik invigd

Utan bandklippning men med många nyfikna kunder som stod i kö för att besöka den nya butiken invigdes Coop City Örnsköldsvik på torsdagsmorgonen. Lokaltidningen hade livesändning från öppningen som blev lika lyckad tack vare medarbetarna som uppskattad av alla glada kunder.

Coop Nord har investerat närmare 10 Mkr i den nya citybutiken som har färdigställts under sommaren. Coop City Örnsköldsvik är en del av Galleria Magasinet Örnsköldsvik och har en totalyta på 1 700 kvm med en säljyta på 1 000 kvm i markplan. Citybutiken som beräknas omsätta 35 - 40 Mkr har rekryterat 15 nya medarbetare.
 
– Färdigställandet av butiken har gått snabbt. Vi är glada att hälsa våra medlemmar och kunder välkomna till en citybutik med stark färskvaruprofil och måltidslösningar. Vår förhoppning är att etableringen Coop City Örnsköldsvik verkar för att bibehålla en levande stadskärna, säger Henrik Skyttberg, vd för Coop Nord.

- Invigningen har gått mycket bra, det har varit enormt mycket folk, långt över förväntan och vi fick till och med stoppa insläppet på kunder då det inte rymdes flera i butiken. Väldigt många positiva kommentarer har vi fått höra av våra kunder. Dom uppskattar verkligen att Coop har kommit in till stan. Superduktig personal som har gjort ett fantastiskt jobb och ska ha världens största eloge för ett grymt bra jobb. Verkligen en stor succé
!, berättar Maria Nillson, butikchef Coop City Örnsköldsvik.

Bland annat har butiken fått nytt golv, tak och el. Coop City Örnsköldsvik har manuell delidisk med ost, chark och färsk fisk. Utöver detta finns ett stort färskvarufokus med lunchbuffé, kylda matlådor, mackor, salladsbar och bistro.

Intresset för att arbeta i butiken har varit stort. Runt 300 ansökningar kom in. Sammanlagt är det 15 medarbetare som jobbar i butiken som kommer ha öppet mellan klockan 8 och 20 på måndagar till lördagar och 10 till 20 på söndagar.