Framtidens Coop-butik invigd i Bergsåker

Den 20 november invigdes Coop Bergsåker, en modern och fräsch Coop-butik med grön profil. Bandet klipptes av barn från förskolan Spelevinken. På plats fanns även Coop Nords vice vd och försäljningschef Henrik Skyttberg. Totalt har närmare 8 miljoner kronor investerats i omställningen. Dörrarna öppnades lagom till julhandeln och kunderna kommer möta en större, och framtidsanpassad butik med stark färskvarukänsla.

– Det är som att kliva in i en helt ny butik. Många kunder som kommer in säger att de inte känner igen sig, butiken är större och ljusare, säger Erik Lundberg, butikschef på Coop Bergsåker.

Omställningen har pågått hela hösten där bland annat nya miljövänliga kyl- och frysmöbler har installerats. Även livsmedelskylanläggningen och mejerikylen är ny. Hela fastigheten har målats om och butiken har formatomställts till nya gröna Coop, något kunderna märker av både utvändigt och invändigt i butiken.

 För oss i personalen kommer bli roligare och lättare att arbeta i butiken då både säljytan och lagerutrymmet har blivit större, berättar Erik Lundberg. Det här är en framtidsbutik som kunderna och vi i personalen verkligen kommer att trivas i!