Coop Ånge invigde en modern butik med smarta betallösningar

Med ny miljövänlig livsmedelskyla, ny kassazon och ett fik i egen regi har Coop Ånge renoverats för runt 11 Mkr. Det är en modern butik som möter kunders framtida behov med bland annat betallösningar som förenklar vardagen. Nyinvigningen skedde den 25:e november.

Coop Ånge har genomgått en ordentlig förvandling! Med den nytillkomna entrén med ingång från torget är butiken mer lättillgänglig och med ett modernt kundvarv har butiken blivit luftigare och överskådligare, säger Coop Nords VD Henrik Skyttberg.

Butiken har utrustats med en ny kassazon som gör det möjligt för våra medlemmar och kunder att välja både sättet att handla och betala på. För medlemmar och kunder som ansluter sig till Scan & Pay går det snabbt och smidigt att med hjälp av mobilen både scanna och betala varorna. 

Kassazonen har moderniserats och det är roligt att kunna erbjuda våra medlemmar och kunder den senaste tekniken hos oss med Scan & Pay och Shop Express, berättar butikschefen Petter Walker. Nu är det ännu enklare att handla hos oss!

Fiket som nu är i egen regi har renoverats och fikat som serveras där kommer givetvis från Kringlan, som dessutom har ett utökat utbud och kondiskyl inne i butiken.

Jag vill rikta ett stort tack till alla som varit med oss på den här resan. Då projektet varit uppdelat i två etapper har vissa avdelningar varit lite röriga under en period, förklarar Petter Walker. Nu när allt är på sin plats ser jag och min personal fram emot att hälsa våra medlemmar och kunder varmt välkomna till nya Coop Ånge!

Pressmeddelande 211125