Invigning av Coop Åre

Coop Åre inviger torsdag den 22 november efter en totalrenovering och utbyggnad. Totalt har Coop Nord investerat 10 miljoner i butiken.

- Ombyggnaden är otroligt genomtänkt, säger Maria Viksten, butikschef Coop Åre. Det är ett rejält lyft både för kund och för vår arbetsmiljö, det blev som en helt ny butik.

 Hela butiken är upprustad, från fasad till inredning. Vid invigningen byter också butiken namn till Coop Åre. Den gröna tråden är tydlig. Coop Åre har förvandlats och våra kunder kommer möta en toppmodern butik.

- Frukt och grönt finns på bästa plats allra först i butiken. Vi har också bytt ut alla kylar och frysar och dessa är givetvis mer energisnåla. Kylanläggningen drivs därutöver av miljövänliga köldmedier, säger Lars Carlstedt, fastighetschef Coop Nord. Vi vill arbeta för en hållbar framtid i Åre.

Det intensiva ombyggnadsarbetet har pågått i flera månader och tålmodiga kunder som stått ut med byggdamm och flyttade varor ska nu få sin belöning.

- Nu ska vi äntligen fira, säger Maria Viksten. Vi kommer att bjuda på provsmakning, fika och present till de tvåhundra första betalande kunderna under invigningsdagen. Stort tack till alla som stöttat oss under ombyggnaden! 

Åreborna och alla turister kommer att få en riktigt fin butik lagom till skidsäsongen.