Tre nominerade på Handelsgalan i Umeå

Coop Forum Umeå, Coop Konsum Holmsund och Coop Citys butikschef Faouzi Makso är nominerade till årets... på Handelsgalan i Umeå 2017.

Handelsgalan, www.handelsgalanumea.se äger rum i Umeå den 28 januari. Två av Coop Nords butiker och en butikschef är nominerade i klasserna Årets Dagligvarubutik samt Årets Ledare.

Coop Forum Umeå och Coop Konsum Holmsund ingår normalt i samma lag, men ställs nu mot varandra i kategorin Årets Dagligvarubutik. Båda är glada över uppmärksamheten och hoppas på vinst. Vad är det som gör er butik till en vinnare?

- "Vi tar hand om våra gäster på bästa sätt", säger Mats Johansson, stormarknadschef på Coop Forum Umeå. "Vår färskvaruavdelning är i högsta klass och vi är den enda kompletta stormarknaden i Umeå, med fullt sortiment inom alla varuområden."

- "Vi har allt som en större butik har när det kommer till sortiment, en fräsch och snygg butik och ett oslagbart värdskap där vi verkligen bryr oss om varje kund", säger Ulrika Johansson, butikschef på Coop Konsum Holmsund.

I kategorin Årets Ledare är Faouzi Makso, butikschef på Coop City, en av de nominerade. Närvarande, rättvis och entusiasmerande är ord från nomineringstexten som beskriver honom.

- "Det känns roligt och trevligt att bli nominerad", säger Faouzi. "Mina motståndare är starka, så vi får se hur det går. I vilket fall är jag glad, för jag har så trevliga och underbara medarbetare."

Den 12 december startar omröstningen på Handelsgalan Umeås webbsida.