Stormarknadschef Johan i Birsta tänker stort

Johan Cedergren är ny stormarknadschef i Sundsvall. Johan har varit butikschef på Coop Extra Nacksta och har tidigare erfarenhet från flera butiker i Linköping, Stockholm och Sundsvall.

Vad händer på Coop Forum Birsta just nu?

- Vi bygger om vår entré och förbutik och utvecklar vårt café. Vi håller även på att ställa om till det nya butiksformatet Stora Coop, med nya färger, bilder och några omflyttningar. Det är intensivt arbete just nu och det ser väldigt lovande ut. Vi kommer att sätta maten mer i centrum.

Hur skulle du vilja beskriva handeln i Sundsvall?

- Sundsvall är en riktig handelsstad och det är därför det är så roligt att jobba här.  Det finns mycket för kunderna att välja mellan, då gäller det att erbjuda något riktigt bra och det tycker jag att vi gör. Många kommer just till Birsta för att shoppa, det är här det händer!

Vad lockade dig att söka jobbet som stormarknadschef?

- Jag började min karriär på Coop Forum i Linköping och har jobbat inom alla avdelningar på flera butiker i Stockholm och Sundsvall både som säljare och chef. Jag gillar att jobba stort, med de volymer som finns i en stormarknad. Det är en häftig känsla!

Vad är du mest stolt över på Coop Forum Birsta?

- Vi är mest kända för delikatessdisken men jag vill lägga till även frukt och grönt så jag säger färskvaror. Sen är jag väldigt stolt över mina medarbetare.

Varmt välkommen, Johan!