Coops egna varumärken Bli smaktestare!

Eftersom vi äger Coop tillsammans kan du som medlem vara med och påverka hur våra varor ska smaka. Ska korven vara starkare och grillsåsen sötare? Nu lanseras ”Smaktestarna” där du får smaka och tycka till om våra egna produkter. Välj en vara och hämta ut den i din Coop-butik. Lokala avvikelser kan förekomma. Eventuell skatt som belöper på produkten skall erläggas av konsumenten.

Så fungerar Smaktestarna

Varje dag släpps hundratals varor du som medlem kan provsmaka.

När? Varorna släpps när som helst under dagen, måndag – söndag, vid ett eller flera tillfällen. Tiderna när varorna släpps slumpas fram och det finns inga fasta tider.

Hur? Välj vilken produkt du vill testa och skriv in ditt mobilnummer så får du en sms-kupong. Gå sedan till en Coopbutik och hämta varan, sms-kupongen visar du upp i kassan (endast bemannad kassa, ej shop express).

Smaktesta! Efter att du har provsmakat varan lämnar du omdöme här på sajten och kan sedan välja en ny vara att testa. För att så många medlemmar som möjligt ska bli Smaktestare går det bara att välja en produkt per vecka.

Läs mer om Smaktestarna

Grillpremiär

Bli smaktestare

Som smaktestare får du testa varor från Coops egna varumärken – Änglamark, Prima, X-tra och Coop. Varorna testar du hemma och tycker sedan till om här på hemsidan. Vi har massor av varor vi vill att du ska testa men för att göra det enkelt kör vi tre varor per smakomgång.

Alla får vara med
Alla som är Coopmedlemmar kan bli Smaktestare. För att kunna välja en produkt som du vill testa måste du vara medlem och inloggad (skaffa inlogg här). Om du inte är medlem i dag så blir du det enkelt här.

Så här fungerar det

Välj en vara du vill testa. När du gjort det får du en sms-kupong av oss. Hämta ut varan gratis i din Coopbutik och testa den sedan. När du provsmakat varan loggar du in på vår sajt och berättar vad du tycker. Du kan inte fortsätta att testa produkter innan du lämnat ett omdöme på föregående vara. 

Pax försten gäller!

För att så många som möjligt ska få prova varorna är det endast möjligt att prova en produkt per vecka. Kupongerna släpps flera gånger per vecka, på olika tider, eftersom så många som möjligt ska kunna bli en Smaktestare. Det kan tyvärr innebära att varorna tar slut.

Frågor och svar om Smaktestarna