Coops egna varumärken Tack alla smaktestare!

Stort tack alla smaktestare för ett fantastiskt jobb under det gångna året. Ni har tyckt, tänkt och smakat massor av varor från våra egna varumärken.

Vi kommer nu att ta en paus med Smaktestarna från och med årsskiftet 2014/2015, för att kunna bearbeta alla åsikter och kommentarer för att vidareutveckla vårt sortiment.

Här är de produkter som ni tyckt bäst om:
Coop Laxfilé utan skinn
Coop Lättsaltade chips
Prima Apelsinjuice
Coop Russin
Coop Marängbotten
Änglamark Pepparkakor

 

------------------------------------------------------

Tidigare information
Så fungerar Smaktestarna

Varje månad släpps 8 varor och du kan välja att provsmaka 1 vara per månad. 

När? Varorna släpps när som helst under dagen, måndag – söndag, vid ett eller flera tillfällen. Tiderna när varorna släpps slumpas fram och det finns inga fasta tider.

Hur? Välj vilken produkt du vill testa och skriv in ditt mobilnummer så får du en sms-kupong. Gå sedan till en Coopbutik och hämta varan, sms-kupongen visar du upp i kassan (endast bemannad kassa, ej shop express). Kupongen är giltig i 10 dagar.

Smaktesta! Efter att du har provsmakat varan lämnar du omdöme här på sajten och kan sedan välja en ny vara att testa. För att så många medlemmar som möjligt ska bli Smaktestare går det bara att välja en produkt per månad.

Läs mer om Smaktestarna

Bli smaktestare

Som smaktestare får du testa varor från Coops egna varumärken – Änglamark, Prima, X-tra och Coop. Varorna testar du hemma och tycker sedan till om här på hemsidan. Vi har massor av varor vi vill att du ska testa men för att göra det enkelt kör vi åtta varor per smakomgång.

Alla får vara med
Alla som är Coopmedlemmar kan bli Smaktestare. För att kunna välja en produkt som du vill testa måste du vara medlem och inloggad (skaffa inlogg här). Om du inte är medlem i dag så blir du det enkelt här.

Så här fungerar det

Välj en vara du vill testa. När du gjort det får du en sms-kupong av oss. Hämta ut varan gratis i din Coopbutik och testa den sedan. När du provsmakat varan loggar du in på vår sajt och berättar vad du tycker. Du kan inte fortsätta att testa produkter innan du lämnat ett omdöme på föregående vara. 

Pax försten gäller!

För att så många som möjligt ska få prova varorna är det endast möjligt att prova en produkt per månad. Kupongerna släpps flera gånger per vecka, på olika tider, eftersom så många som möjligt ska kunna bli en Smaktestare. Det kan tyvärr innebära att varorna tar slut.

Frågor och svar om Smaktestarna