app

App för iPhone och Android

Logga in i Coop-appen för att hitta alla dina personliga erbjudanden på varor du brukar köpa men även erbjudanden på andra varor som vi tror du skulle tycka om.

Erbjudandena laddas direkt på ditt MedMera-kort och rabatten dras av i kassan. Gäller för dig som handlar över 1000 kr/månad.

Coop-appen ger dig:

  • Personliga och veckans medlemserbjudanden från Coop
  • Medlemsprogrammet, se dina poäng och besök poängshoppen
  • Massor av goda recept för alla tillfällen
  • Möjlighet att skapa, redigera och dela inköpslistor
  • Koll på dina favoritbutikers erbjudanden och öppettider

Ladda ner app för iPhone

Ladda ner app för Android

erbjudanden
Mina erbjudanden

Logga in i Coop-appen för att hitta alla dina personliga erbjudanden på varor du brukar köpa men även erbjudanden på andra varor som vi tror du skulle tycka om. Erbjudandena laddas direkt på ditt MedMera-kort och rabatten dras av i kassan. Gäller för dig som handlar över 1000 kr/månad.

Veckans erbjudanden

Varje vecka har våra Coopbutiker erbjudanden till alla kunder och medlemmar. Håll koll på just din butiks erbjudanden genom att välja ”Mina butiker” i huvudmenyn. 

Poängshoppen

Precis som på coop.se kan du plocka ut varor och rabatter på Coop direkt i appen. Hur du vill använda dina poäng är helt upp till dig.

recept
Recept

Vad ska vi äta? Appen hjälper dig på ett enkelt sätt med olika middagsförslag – billiga, vegetariska eller låt slumpen välja. Här kan du se de mest populära betygen och de med högst betyg.

inköpslista
Inköpslistor

Inköpslistan hittar du alltid längst ner i appen. Skapa och redigera inköpslistor i appen eller på coop.se och använd listorna när du handlar. Varorna bockar du av allteftersom. Du delar inköpslistorna med alla i ditt hushåll.

Nu bygger vi om

Logga in på figuren uppe till höger för att komma till Mitt Coop och se din personliga information.

Vad mer är nytt?

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!