25 % rabatt hos Synoptik

Som medlem hos Coop får du 25 % rabatt hos Synoptik som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av glasögon, linser och solglasögon.

 25 % rabatt hos Synoptik!

Logga in för att ta del av erbjudandet

Erbjudande i butik:

Som Coop-medlem erhåller du 25 % rabatt på ett helt köp, dvs på valfria varor i din Synoptik-butik och som köps vid ett och samma tillfälle. Rabatten gäller även på
synundersökning.

Medlemserbjudandet gäller mot uppvisande av giltigt Coop-medlemskort i valfri Synoptik-butik i Sverige. Erbjudandet kan kombineras med värdebevisen i poängshoppen vid köp av nya glasögon och slipade solglasögon, men kan ej kombineras med andra erbjudanden från Synoptik. 

Tips!

Du vet väl om att du kan växla dina poäng till värdebevis på glasögon i poängshoppen. Värdebevisen finns i olika valörer och kan kombineras med medlemsrabatten på 25% vid köp av glasögon och slipade solglasögon.

Erbjudande på synoptik.se:

Som Coop-medlem erhåller du 25 % rabatt på ett helt köp online, dvs på valfria varor på synoptik.se. Erbjudandet gäller även vid köp av solglasögon och linser. Rabattkoden kan dock inte kombineras med andra erbjudanden från Synoptik och inte heller vid REA-kampanjer.

Medlemserbjudandet gäller genom att ange aktuell rabattkod på synoptik.se. Rabattkoden är synlig för inloggade Coop-medlemmar på denna sida.

Mer information:

Läs mer här.

För att nyttja det här erbjudandet måste du vara medlem och inloggad.

Logga in