Synoptik

Som medlem hos Coop får du 25 % rabatt hos Synoptik! Synoptik erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av glasögon, linser och solglasögon.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Erbjudande i butik:

Som Coop-medlem erhåller du 25 % rabatt på ett helt köp, dvs på valfria varor i din Synoptik-butik och som köps vid ett och samma tillfälle. Rabatten gäller även på
synundersökning.

Medlemserbjudandet gäller mot uppvisande av giltigt Coop-medlemskort i valfri Synoptik-butik i Sverige. Erbjudandet kan kombineras med värdebevisen i poängshoppen vid köp av nya glasögon och slipade solglasögon, men kan ej kombineras med andra erbjudanden från Synoptik.

Poängshop:

Du vet väl om att du kan växla dina poäng till värdebevis på glasögon. Värdebevisen i olika valörer kan kombineras med medlemsrabatten på 25% vid köp av glasögon och slipade solglasögon.

Till poängshoppen

Erbjudande på synoptik.se:

Som Coop-medlem erhåller du 25% rabatt på ett helt köp online, dvs på valfria varor på synoptik.se. Erbjudandet gäller även vid köp av solglasögon och linser, men kan ej kombineras med andra erbjudanden från Synoptik.

Medlemserbjudandet gäller genom att ange aktuell rabattkod på synoptik.se. Rabattkoden är synlig för inloggade Coop-medlemmar på denna sida.

Mer information:

Läs mer här.

För att nyttja det här erbjudandet måste du vara medlem och inloggad.

Logga in

Tjäna 4 poäng per krona hos homeroom.se

50 % rabatt + 50 GB extra surf + 5 000 startpoäng + 300 p/mån/abonnemang

Tjäna 4 poäng per krona på lindex.se

Få 5 000 startpoäng + poäng varje månad + 2 månader gratis hos Nextory

Kom igång i höst & vinter med PerformIQ's hälsoverktyg och få 78 % rabatt

Upp till 50 % rabatt på boende till vinterns och vårens skidsemester

Upp till 30 % rabatt på grönt kort kurs och golfmedlemskap