Få 78 % rabatt på helårsabonnemang

Tillsammans med vår partner PerformIQ Life erbjuds du ett hälsoverktyg med bl a onlinekurser, där experter motiverar och inspirerar dig att komma igång med träningen, bli starkare, hitta nya kostvanor och utvecklas mentalt.

Vi är glada över att kunna erbjuda dig som medlem möjligheten att ta del av Coops hälsosatsning med PerformIQ Life. Genom onlinekurser med bland andra Leila Söderholm, Jonas Björkman, Malin Ewerlöf och Martin Lidberg får du inspiration, motivation och välbeprövade program för hela familjen och på alla nivåer. Kurserna syftar till att du på ett enkelt sätt ska komma igång och må bra och är upplagda så att du kan utvecklas i den takt som passar dig!

Hälsoverktyget från PerformIQ Life innehåller hundratals kurser och föreläsningar med experter som vill inspirera dig att komma igång och röra på dig, bli starkare och friskare, hitta nya kostvanor och utvecklas mentalt. Det finns kurser för alla nivåer och de är enkla att följa. När du påbörjat en kurs kan du använda den fritt på alla dina enheter och kan när som helst gå tillbaka och repetera hela eller delar av den. På så sätt kan du utvecklas i den takt som passar dig!

  Erbjudande:

  Som Coop-medlem får du 78 % rabatt på ett helt år (365 dagar) med PerformIQ Life's hälsoverktyg.

  Som Coop-medlem betalar du endast 299 kr (ord. pris 1 390 kr)

  Villkor:

  För att ta del av erbjudandet behöver gå in på länken som du finner i inloggat läge där du kommer att få tillgång till en rabattkod som du anger i samband med aktiveringen av erbjudandet.

  Har du inte redan ett befintligt konto hos PerformIQ Life kommer du att behöva skapa ett för att kunna ta del av rabatten.

  Abonnemanget förlängs automatiskt efter 12 månader med ordinarie pris 1 390:-.

  Redan kund?

  Erbjudandet gäller även redan befintliga kunder, hos PerformIQ Life, men kan inte lösas in mot ett redan betalt abonnemang. Däremot kan man som befintlig kund få aktivera sina 12 månader för 299:- efter att det befintliga abonnemang gått ut.

  För att nyttja det här erbjudandet måste du vara medlem och inloggad.

  Logga in

  Relaterade erbjudanden

  Tjäna 3 poäng/krona på alla dina köp hos Adlibris + värdebevis för poäng

  50 % rabatt i 4 mån + 5 000 startpoäng + löpande 300 poäng/mån/abonnemang

  Upp till 30 % rabatt på grönt kort kurs och golfmedlemskap

  Upp till 30 % rabatt på boende i fjällen under juni & augusti med SkiStar

  25 % rabatt hos Synoptik!

  Tjäna 4 poäng/krona + 13 % rabatt hos Euroflorist.se

  Tjäna 4 poäng per krona på lindex.se