Familjens Jurist

20 % rabatt på juridisk trygghet.

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik med drygt 400 anställda runt om i landet. Vi hjälper dig att göra livet tryggare och enklare – i sorg, glädje och allt däremellan. Familjens Jurist hanterar alla rättsliga frågor som rör privat- och familjeliv. Från dokument som samboavtal, äktenskapsförord, testamente och hjälp med bouppteckning, till rådgivning och information om trygghet för dina barn, skattefrågor och regler om du ska flytta utomlands.

Du bestämmer själv om du vill träffa våra jurister på något av våra besökskontor, få juridisk hjälp över telefon eller skapa dokumentet själv i vår onlinetjänst.

Som Coop-medlem har du rätt till rabatt på juridik från Familjens Jurist.

Erbjudande:

  • 20 % rabatt på möte med jurist på kontor, via telefon eller videomöte*
  • 20 % på ”gör det själv”-tjänster
  • 20 % rabatt på testamenteförvaring

*Rabatt på juridiska tjänster kan inte ges i ärenden som finansieras genom statlig rättshjälp eller där rättsskydd i försäkring beviljats. 

Villkor:

För att ta del av erbjudandet behöver du vid bokning ange att du är Coop-medlem. Använder du dig av vår onlinetjänst anger du din rabattkod i betalningssteget.

Support:

För frågor om ditt ärende hos Familjens Jurist hänvisar vi dig direkt till Familjens Jurist. För frågor angående Coop och dina poäng vänd dig till coop.se eller kundservice på telefon 0771-1717171.

Personuppgifter som du lämnar till våra partners är de personuppgiftsansvariga för.

För att nyttja det här erbjudandet måste du vara medlem och inloggad.

Logga in

Tjäna 0,5 p extra/krona på allt du handlar - både på och utanför Coop

50 % rabatt + 20 000 poäng på komplett uppkopplat hemlarm med utryckningar

Tjäna 4 poäng per krona hos Bonti

20 % rabatt på resor med Hansa Destinations