Mer Smak

Mer Smak 2 - 2013

Äntligen har den kommit: Nya, omgjorda Mer Smak! Du har väl sett den? Alla som är Coop-medlemmar och varje månad handlar över 1000 kronor eller drar kortet minst tio gånger får tidningen hem i brevlådan.

Vi som har jobbat med nya Mer Smak har kämpat hela hösten med att ta fram en tidning som är så inspirerande, snygg, modern och intressant som möjligt. Som verkligen blir ett mervärde för alla lojala Coop-medlemmar.  Men vi har inte fyllt tidningen med innehåll taget ur luften. Vi har ju faktiskt frågat er medlemmar/läsare vad ni vill ha, via Coop Medlemspanel, Facebook, fokusgrupper och via redaktionsrådet.

”Vi vill ha fler recept!”, sa ni. Varsågod, den nya tidningen innehåller nästan dubbelt så många recept och matinspiration som sin föregångare. 

”Vi vill ha hjälp i vardagen!”, sa ni. Varsågod, recepten är med några få undantag enkla och snabba, även om de kanske inte alltid ser så ut på bilderna. Dessutom ger vi konkret hjälp i avdelningar som Vardagsakuten, Barnens kockskola och Tips & Trix.

”Vi vill ha fler vegetariska recept”, önskade ni också. Och visst har ni fått även det!

Detta har vi toppat med en god del inspiration, härliga människomöten och en rejäl portion matglädje.

Jag är oerhört stolt över nya Mer Smak. Om du inte redan har den - se genast till att du är en av dem som får den varje månad. För om du är det minsta matintresserad så vill du inte missa nya Mer Smak!

/Tia 

Ps: Vad tycker du om nya Mer Smak? Tyck till här till höger eller maila mersmak@coop.se och berätta vad du tycker! Märk mailet ”Nya Mer Smak”

Läs Mer Smak 2 här (pdf)

Nu bygger vi om

Logga in på figuren uppe till höger för att komma till Mitt Coop och se din personliga information.

Vad mer är nytt?

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!