
Wraps mexicana
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
- 1 hackad gul lök
- 1 hackad vitlöksklyfta
- 1 strimlad gul paprika
- 1 strimlad röd paprika
- 2 msk olja eller smör
- 400 g strimlad kycklingfilé eller fläskfilé
- 1 dl tacosås
- 0.5 krm kajennpeppar, efter smak
- 4 mjuka tortilla
- 1 krm salt, efter smak
Gör så här
- Fräs lök, vitlök och paprika i hälften av fettet ett par minuter. Häll upp på fat. Stek köttet i resten av fettet. Blanda i tacosåsen och låt den koka in något. Smaka av med salt och kajennpeppar. eller en klick guacamole, crème fraiche eller matyoghurt.
- Värm wrapsen enligt anvisning på förpackningen. Vik dem som ett smalt kuvert och fyll dem med köttröra och grönsaker varvat. Toppa med mera tacosås.
Wraps mexicana
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Gör så här
- Fräs lök, vitlök och paprika i hälften av fettet ett par minuter. Häll upp på fat. Stek köttet i resten av fettet. Blanda i tacosåsen och låt den koka in något. Smaka av med salt och kajennpeppar. eller en klick guacamole, crème fraiche eller matyoghurt.
- Värm wrapsen enligt anvisning på förpackningen. Vik dem som ett smalt kuvert och fyll dem med köttröra och grönsaker varvat. Toppa med mera tacosås.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!