Wraps mexicana

Wraps mexicana

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
  • 1 hackad gul lök
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 1 strimlad gul paprika
  • 1 strimlad röd paprika
  • 2 msk olja eller smör
  • 400 g strimlad kycklingfilé eller fläskfilé
  • 1 dl tacosås
  • 0.5 krm kajennpeppar, efter smak
  • 4 mjuka tortilla
  • 1 krm salt, efter smak

Gör så här

  1. Fräs lök, vitlök och paprika i hälften av fettet ett par minuter. Häll upp på fat. Stek köttet i resten av fettet. Blanda i tacosåsen och låt den koka in något. Smaka av med salt och kajennpeppar. eller en klick guacamole, crème fraiche eller matyoghurt.
  2. Värm wrapsen enligt anvisning på förpackningen. Vik dem som ett smalt kuvert och fyll dem med köttröra och grönsaker varvat. Toppa med mera tacosås.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Wraps mexicana
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 hackad gul lök
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 1 strimlad gul paprika
  • 1 strimlad röd paprika
  • 2 msk olja eller smör
  • 400 g strimlad kycklingfilé eller fläskfilé
  • 1 dl tacosås
  • 0.5 krm kajennpeppar, efter smak
  • 4 mjuka tortilla
  • 1 krm salt, efter smak

Wraps mexicana

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Fräs lök, vitlök och paprika i hälften av fettet ett par minuter. Häll upp på fat. Stek köttet i resten av fettet. Blanda i tacosåsen och låt den koka in något. Smaka av med salt och kajennpeppar. eller en klick guacamole, crème fraiche eller matyoghurt.
  2. Värm wrapsen enligt anvisning på förpackningen. Vik dem som ett smalt kuvert och fyll dem med köttröra och grönsaker varvat. Toppa med mera tacosås.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!