För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Wrap med marinerad ost och guacamole

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Wrap med marinerad ost, guacamole, picklad rödlök och rucola.

Tillagningstid: 40 min
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 stora tortillabröd
  • salladsblad
  • 150 g vitkål, tunt strimlad
  • 40 g rucola
  • Marinerad ost
  • 1.5 dl olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • rosmarinkvist, repad
  • 0.5 msk rosépeppar
  • 250 g prästost eller annan lagrad ost
  • Picklad rödlök
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl strösocker
  • 1 msk ättiksprit (12 %)
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • Guacamole
  • 2 avokado
  • 1 liten vitlöksklyfta, riven
  • 1 msk pressad limesaft
  • 0.33 röd chili, finhackad
  • 2 msk finhackad färsk koriander
  • salt

Gör så här

  1. Marinerad ost: Stek vitlök, repad rosmarin och smulad rosépeppar i olja. Dra stekpannan från värmen när det börjar dofta och innan vitlöken fått färg. Låt svalna. Skär osten i 1 centimeters kuber, vänd runt i oljan och låt stå minst 30 min.

Picklad rödlök:

  1. Rör ihop vatten, socker och ättiksprit så sockret löser sig. Vänd ner löken i lagen. Låt marinera minst 30 min.

Guacamole:

  1. Mosa avokadorna och blanda med vitlök, limesaft, chili och koriander. Smaka av med salt.
  2. Lägg sallad och kål på wrapbröden. Skeda på guacamole och lägg på ost, tomater och picklad lök. Toppa med rucola och vik ihop bröden. Grilla gärna i en smörgåsgrill så bröden blir varma och osten blir mjuk i kanterna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Matig röd linssoppa

(9)

Lax- och spenatpaj

(92)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

Frasig minipizza

(19)

Spaghetti med tomat och fetaost

(9)

Caesarsallad med räkor

(26)

Spenatsoppa med ädelost

(16)

Pasta med kallrökt lax

(18)
19 st
  • Ingredienser (19)
  • 4 stora tortillabröd
  • salladsblad
  • 150 g vitkål, tunt strimlad
  • 40 g rucola
  • Marinerad ost
  • 1.5 dl olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • rosmarinkvist, repad
  • 0.5 msk rosépeppar
  • 250 g prästost eller annan lagrad ost
  • Picklad rödlök
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl strösocker
  • 1 msk ättiksprit (12 %)
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • Guacamole
  • 2 avokado
  • 1 liten vitlöksklyfta, riven
  • 1 msk pressad limesaft
  • 0.33 röd chili, finhackad
  • 2 msk finhackad färsk koriander
  • salt

Wrap med marinerad ost och guacamole

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Wrap med marinerad ost, guacamole, picklad rödlök och rucola.

Tillagningstid: 40 min
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Marinerad ost: Stek vitlök, repad rosmarin och smulad rosépeppar i olja. Dra stekpannan från värmen när det börjar dofta och innan vitlöken fått färg. Låt svalna. Skär osten i 1 centimeters kuber, vänd runt i oljan och låt stå minst 30 min.

Picklad rödlök:

  1. Rör ihop vatten, socker och ättiksprit så sockret löser sig. Vänd ner löken i lagen. Låt marinera minst 30 min.

Guacamole:

  1. Mosa avokadorna och blanda med vitlök, limesaft, chili och koriander. Smaka av med salt.
  2. Lägg sallad och kål på wrapbröden. Skeda på guacamole och lägg på ost, tomater och picklad lök. Toppa med rucola och vik ihop bröden. Grilla gärna i en smörgåsgrill så bröden blir varma och osten blir mjuk i kanterna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Matig röd linssoppa

(9)

Lax- och spenatpaj

(92)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

Frasig minipizza

(19)

Spaghetti med tomat och fetaost

(9)

Caesarsallad med räkor

(26)

Spenatsoppa med ädelost

(16)

Pasta med kallrökt lax

(18)