Wok med marinerad fläskkarré och böngroddar

Betyg (1-5):
3.42 (36 betyg)

En rätt som smakar mycket, är medium stark och fantastisk god! Mättar på ett nyttigt sätt.

Tillagningstid: 1 timme
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 0.5 dl ostronsås
  • 0.5 dl vatten
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 msk riven ingefära
  • 2 msk honung
  • 600 g strimlad fläskkarré
  • 250 g risnudlar
  • 2 msk matolja
  • 125 g finstrimlad rödkål
  • 3 hackade salladslökar
  • 0.5 hackad röd chili
  • 4 dl böngroddar

Gör så här

  1. Blanda marinaden och lägg i den strimlade fläskkarrén. Marinera minst 30 minuter. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar och häll av vattnet. Hetta upp oljan i en wok. Lägg i det marinerade köttet och låt fräsa någon minut.
  2. Tillsätt rödkålen och woka 4-5 minuter tills köttet är genomstekt och kålen mjuknat något. Tillsätt sedan lök, chili, böngroddar och nudlar. Woka ytterligare någon minut.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Johanna

2015-07-28

Smaklöst och trist.

Liknande recept

Gremolatastekt biff

(1)

Baconlindad järpe med primörer

(15)

Burgare med röd slaw och stekt bröd

(3)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(1)

Koreanska revbensspjäll

(1)

Köttgryta med körsbärstomater och sugar snaps

(15)

Karibisk köttgryta

(12)

Japanskt långkok med nudlar

(40)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 0.5 dl ostronsås
  • 0.5 dl vatten
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 msk riven ingefära
  • 2 msk honung
  • 600 g strimlad fläskkarré
  • 250 g risnudlar
  • 2 msk matolja
  • 125 g finstrimlad rödkål
  • 3 hackade salladslökar
  • 0.5 hackad röd chili
  • 4 dl böngroddar

Wok med marinerad fläskkarré och böngroddar

Betyg (1-5):
3.42 (36 betyg)

En rätt som smakar mycket, är medium stark och fantastisk god! Mättar på ett nyttigt sätt.

Tillagningstid: 1 timme
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda marinaden och lägg i den strimlade fläskkarrén. Marinera minst 30 minuter. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar och häll av vattnet. Hetta upp oljan i en wok. Lägg i det marinerade köttet och låt fräsa någon minut.
  2. Tillsätt rödkålen och woka 4-5 minuter tills köttet är genomstekt och kålen mjuknat något. Tillsätt sedan lök, chili, böngroddar och nudlar. Woka ytterligare någon minut.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Johanna

2015-07-28

Smaklöst och trist.

Liknande recept

Gremolatastekt biff

(1)

Baconlindad järpe med primörer

(15)

Burgare med röd slaw och stekt bröd

(3)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(1)

Koreanska revbensspjäll

(1)

Köttgryta med körsbärstomater och sugar snaps

(15)

Karibisk köttgryta

(12)

Japanskt långkok med nudlar

(40)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies