Wok med marinerad fläskkarré och böngroddar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(39)

En rätt som smakar mycket, är medium stark och fantastisk god! Mättar på ett nyttigt sätt.

Tillagningstid: 1 timme
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 dl ostronsås
  • 0.5 dl vatten
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 msk riven ingefära
  • 2 msk honung
  • 600 g strimlad fläskkarré
  • 250 g risnudlar
  • 2 msk matolja
  • 125 g finstrimlad rödkål
  • 3 hackade salladslökar
  • 0.5 hackad röd chili
  • 4 dl böngroddar

Gör så här

  1. Blanda marinaden och lägg i den strimlade fläskkarrén. Marinera minst 30 minuter. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar och häll av vattnet. Hetta upp oljan i en wok. Lägg i det marinerade köttet och låt fräsa någon minut.
  2. Tillsätt rödkålen och woka 4-5 minuter tills köttet är genomstekt och kålen mjuknat något. Tillsätt sedan lök, chili, böngroddar och nudlar. Woka ytterligare någon minut.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Johanna

2015-07-28

Smaklöst och trist.

Liknande recept

Spara recept

Lasses Cottage Pie

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Kinesiskt fläsk med poppat ris

Betyg
Betyg
(113)
Spara recept

Oliv- och citronfrikadeller i tomatsås

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Empanadas med tacokrydda

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Entrecôte med svartrotsgratäng

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Biff Stroganoff

Betyg
Betyg
(140)
Spara recept

Vitlöksdoftande lammsoppa

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tennessee Rubdown

Betyg
Betyg
(8)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 0.5 dl ostronsås
  • 0.5 dl vatten
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 msk riven ingefära
  • 2 msk honung
  • 600 g strimlad fläskkarré
  • 250 g risnudlar
  • 2 msk matolja
  • 125 g finstrimlad rödkål
  • 3 hackade salladslökar
  • 0.5 hackad röd chili
  • 4 dl böngroddar

Wok med marinerad fläskkarré och böngroddar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(39)

En rätt som smakar mycket, är medium stark och fantastisk god! Mättar på ett nyttigt sätt.

Tillagningstid: 1 timme
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda marinaden och lägg i den strimlade fläskkarrén. Marinera minst 30 minuter. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar och häll av vattnet. Hetta upp oljan i en wok. Lägg i det marinerade köttet och låt fräsa någon minut.
  2. Tillsätt rödkålen och woka 4-5 minuter tills köttet är genomstekt och kålen mjuknat något. Tillsätt sedan lök, chili, böngroddar och nudlar. Woka ytterligare någon minut.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Johanna

2015-07-28

Smaklöst och trist.

Liknande recept

Spara recept

Lasses Cottage Pie

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Kinesiskt fläsk med poppat ris

Betyg
Betyg
(113)
Spara recept

Oliv- och citronfrikadeller i tomatsås

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Empanadas med tacokrydda

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Entrecôte med svartrotsgratäng

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Biff Stroganoff

Betyg
Betyg
(140)
Spara recept

Vitlöksdoftande lammsoppa

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tennessee Rubdown

Betyg
Betyg
(8)