Vit kladdkaka med påskgodis

Betyg (1-5):
4.5 (4 betyg)

Den här underbara kakan är nog omöjlig att inte tycka om. Recept av Lena Söderström

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:175º
12 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 150 g smör
  • 200 g vit choklad
  • 3 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 2.75 dl vetemjöl
  • 0.5 tsk vaniljsocker
  • Topping
  • 3 dl m&m godis
  • 2 dl tunt skivad choklad, t ex Co-co eller Snickers

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Klä en form med avtagbar kant, ca 26 cm i diameter, med bakplåtspapper.
  2. Smält smöret i en kastrull. Dra kastrullen från värmen och tillsätt chokladen. Rör tills chokladen smält och låt svalna ca 5 min.
  3. Knäck i äggen ett i taget. Rör ner socker, mjöl och vaniljsocker. Rör till en jämn smet och häll smeten i formen.
  4. Fördela hälften av godisarna över kakan och grädda mitt i ugnen 10 min. Strö över resten av godisarna och grädda ytterligare ca 20 min. Låt kakan svalna i formen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Smulpaj med blåbär och vit choklad - Coop

(22)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar - Coop

(2)

Hallonsmoothie - Coop

(7)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

Hemavans äppelkaka - Coop

(150)

Våfflor med blåbärsyoghurt - Coop

(5)

Kladdkaka grundrecept - Coop

(778)

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 150 g smör
  • 200 g vit choklad
  • 3 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 2.75 dl vetemjöl
  • 0.5 tsk vaniljsocker
  • Topping
  • 3 dl m&m godis
  • 2 dl tunt skivad choklad, t ex Co-co eller Snickers

Vit kladdkaka med påskgodis

Betyg (1-5):
4.5 (4 betyg)

Den här underbara kakan är nog omöjlig att inte tycka om. Recept av Lena Söderström

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:175º
12 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Klä en form med avtagbar kant, ca 26 cm i diameter, med bakplåtspapper.
  2. Smält smöret i en kastrull. Dra kastrullen från värmen och tillsätt chokladen. Rör tills chokladen smält och låt svalna ca 5 min.
  3. Knäck i äggen ett i taget. Rör ner socker, mjöl och vaniljsocker. Rör till en jämn smet och häll smeten i formen.
  4. Fördela hälften av godisarna över kakan och grädda mitt i ugnen 10 min. Strö över resten av godisarna och grädda ytterligare ca 20 min. Låt kakan svalna i formen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Smulpaj med blåbär och vit choklad - Coop

(22)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar - Coop

(2)

Hallonsmoothie - Coop

(7)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

Hemavans äppelkaka - Coop

(150)

Våfflor med blåbärsyoghurt - Coop

(5)

Kladdkaka grundrecept - Coop

(778)

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies