Vietnamesiska fläskfärsbiffar med nudelsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.84 (31 betyg)

Supergoda vietnamesiska biffar som serveras till en nudelsallad som toppas med en dressing.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g fläskfärs
  • 1 gul lök, grovriven
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 4 vitlöksklyftor, rivna
  • 2 msk fisksås
  • 1 msk japansk soja
  • 1 msk strösocker
  • 2 tsk mortlad svartpeppar
  • 1 msk neutral olja, till stekning
  • Nudelsallad
  • 200 g glasnudlar
  • 150 g vitkål, tunt strimlade
  • 2 morötter, hyvlade på längden
  • 0.5 purjolök, tunt skuren
  • Dressing
  • 1 röd chili, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 0.5 lime, pressad saft
  • 1 dl vatten
  • 4 msk strösocker
  • 4 msk fisksås
  • 1.5 msk ättiksprit (12 %)

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till biffarna och forma 16 biffar. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda med kål, morot och purjolök. Blanda ingredienserna till dressingen och blanda ner i nudelsalladen.
  3. Stek biffarna genomstekta i olja och servera med nudelsalladen och ev extra limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2021-01-17

Supergott!

Christina

2019-10-29

Fantastiskt gott! Härlig smak på biffarna (stor skillnad från vanliga köttbullar) 👍🏻

Liknande recept

Spara recept

Goi Cuon

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Teppanyaki på fläskkarré

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Wok med biff, lime, chili och vitlök

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Biffsallad med mango, nudlar och nötter

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Revbensspjäll med mango chutney-glaze

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Mango chutney-biffar

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Pho bo

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Japanskt långkok med nudlar

Betyg
Betyg
(48)
20 st
  • Ingredienser (20)
  • 500 g fläskfärs
  • 1 gul lök, grovriven
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 4 vitlöksklyftor, rivna
  • 2 msk fisksås
  • 1 msk japansk soja
  • 1 msk strösocker
  • 2 tsk mortlad svartpeppar
  • 1 msk neutral olja, till stekning
  • Nudelsallad
  • 200 g glasnudlar
  • 150 g vitkål, tunt strimlade
  • 2 morötter, hyvlade på längden
  • 0.5 purjolök, tunt skuren
  • Dressing
  • 1 röd chili, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 0.5 lime, pressad saft
  • 1 dl vatten
  • 4 msk strösocker
  • 4 msk fisksås
  • 1.5 msk ättiksprit (12 %)

Vietnamesiska fläskfärsbiffar med nudelsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.84 (31 betyg)

Supergoda vietnamesiska biffar som serveras till en nudelsallad som toppas med en dressing.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till biffarna och forma 16 biffar. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda med kål, morot och purjolök. Blanda ingredienserna till dressingen och blanda ner i nudelsalladen.
  3. Stek biffarna genomstekta i olja och servera med nudelsalladen och ev extra limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2021-01-17

Supergott!

Christina

2019-10-29

Fantastiskt gott! Härlig smak på biffarna (stor skillnad från vanliga köttbullar) 👍🏻

Liknande recept

Spara recept

Goi Cuon

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Teppanyaki på fläskkarré

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Wok med biff, lime, chili och vitlök

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Biffsallad med mango, nudlar och nötter

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Revbensspjäll med mango chutney-glaze

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Mango chutney-biffar

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Pho bo

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Japanskt långkok med nudlar

Betyg
Betyg
(48)