Vietnamesiska fläskfärsbiffar med nudelsallad

Betyg (1-5):
4 (6 betyg)

Supergoda vietnamesiska biffar som serveras till en nudelsallad som toppas med en dressing.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (17)
  • 500 g fläskfärs
  • 1 gul lök, grovriven
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 1 msk japansk soja
  • 2 tsk mortlad svartpeppar
  • 1 msk neutral olja, till stekning
  • Nudelsallad
  • 200 g glasnudlar
  • 150 g vitkål, tunt strimlade
  • 2 morötter, hyvlade på längden
  • 0.5 purjolök, tunt skuren
  • Dressing
  • 1 röd chili, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 0.5 lime, pressad saft
  • 1 dl vatten
  • 4 msk strösocker
  • 4 msk fisksås
  • 1.5 msk ättiksprit (12 %)

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till biffarna och forma 16 biffar. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda med kål, morot och purjolök. Blanda ingredienserna till dressingen och blanda ner i nudelsalladen.
  3. Stek biffarna genomstekta i olja och servera med nudelsalladen och ev extra limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Christina

2019-10-29

Fantastiskt gott! Härlig smak på biffarna (stor skillnad från vanliga köttbullar) 👍🏻

Liknande recept

Pho bo

(20)

Biffsallad med mango, nudlar och nötter

(29)

Japanskt långkok med nudlar

(40)

Stekta nudlar med biff och rostad lök

(19)

Goi Cuon

(9)

Karréspett med nudelsallad

(3)

Asiatisk nudelsallad med helstekt fläskfilé

(46)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(46)
17 st
  • Ingredienser (17)
  • 500 g fläskfärs
  • 1 gul lök, grovriven
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 1 msk japansk soja
  • 2 tsk mortlad svartpeppar
  • 1 msk neutral olja, till stekning
  • Nudelsallad
  • 200 g glasnudlar
  • 150 g vitkål, tunt strimlade
  • 2 morötter, hyvlade på längden
  • 0.5 purjolök, tunt skuren
  • Dressing
  • 1 röd chili, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 0.5 lime, pressad saft
  • 1 dl vatten
  • 4 msk strösocker
  • 4 msk fisksås
  • 1.5 msk ättiksprit (12 %)

Vietnamesiska fläskfärsbiffar med nudelsallad

Betyg (1-5):
4 (6 betyg)

Supergoda vietnamesiska biffar som serveras till en nudelsallad som toppas med en dressing.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till biffarna och forma 16 biffar. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda med kål, morot och purjolök. Blanda ingredienserna till dressingen och blanda ner i nudelsalladen.
  3. Stek biffarna genomstekta i olja och servera med nudelsalladen och ev extra limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Christina

2019-10-29

Fantastiskt gott! Härlig smak på biffarna (stor skillnad från vanliga köttbullar) 👍🏻

Liknande recept

Pho bo

(20)

Biffsallad med mango, nudlar och nötter

(29)

Japanskt långkok med nudlar

(40)

Stekta nudlar med biff och rostad lök

(19)

Goi Cuon

(9)

Karréspett med nudelsallad

(3)

Asiatisk nudelsallad med helstekt fläskfilé

(46)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(46)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies